• ICT medewerker  

    - Gelderland
    -

    Techone bestaat uit een groep communicatie-, managed IT- en beveiligingsondernemingen die bij elkaar passen, gepassioneerd zijn over wat we doen en actief samenwerken om de beste klantenervaring te kunnen realiseren. Op het moment zijn we voor ons dochterbedrijf Hosted.nl op zoek naar versterking!

    Wij van Hosted.nl zijn dé Managed Service Provider van Hollandse bodem. Ons 18-koppige team bestaat uit gedreven specialisten, die als geen ander de uitdagingen van het bouwen, beheren en optimaliseren van complexe techniek begrijpen.

    We zijn natuurlijk niet alleen een stel toegewijde vakidioten, die gek zijn op IT. We houden ook allemaal van een goede grap, een uitdagend potje darts of een FIFA-competitie. Want plezier op het werk, zorgt voor plezier in het werk. Daar geloven wij heilig in.

    Hoe ziet je dag eruit?

    Je werkt samen met je collega's en klanten aan ontwerp, implementatie en ontwikkeling van alle diensten die we bieden. Je zorgt dat ondersteunende systemen altijd goed werken om zo de infrastructuur up en running te houden. Daarnaast werk je zelfstandig mee aan adviestrajecten voor klanten op de terreinen waarop Hosted.nl zich begeeft, je doet mee in verkoop- en offertetrajecten, implementatietrajecten en (interne) projecten en je bent hét aanspreekpunt voor klanten en de interne organisatie.

    Wat bieden wij?

    Bij Hosted.nl kan je de functie zo interessant maken als je zelf wilt. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een interessante en informele organisatie met een prettige werksfeer waar flexibiliteit, ontwikkeling en professionaliteit voorop staan. Wij bieden je een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, met een marktconform salaris, 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen plus een bonusmogelijkheden en flexibele werktijden.

    Ben jij de Systeembeheerder die we zoeken? Dan zoeken wij dit in jou:

    een gezellige en gemotiveerde collega;
    een professionele uitstraling en inlevingsvermogen;
    een teamspeler die ook goed zelfstandig kan opereren;
    doorzettingsvermogen en leergierigheid;
    analytisch, pragmatisch en goed verbanden kunnen leggen;
    innovatie gedreven;
    gevoel voor klantorganisaties en hun beleving, behoeften en mogelijkheden;
    goede communicatieve eigenschappen;
    goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel verbaal als schriftelijk;
    MBO niveau 4, HBO werk- en denkniveau;
    minimaal 2 tot 3 jaren ervaring als technical consultant of systeembeheerder

    Soort dienstverband: Fulltime

    Salaris: €3.000,00 - €4.000,00 per maand

    Rooster:
    Dagdienst
    ma-vr

    Werklocatie: Fysiek

  • Onderhoudsmonteur  

    - Not Specified

    Hoe ziet jouw werkdag eruit?

    Jij bent verantwoordelijk voor het onderhoud en staat van machines, rijdend materieel en installaties op deze "waste to energy" locatie Je houdt de voorraad van alle onderdelen bij en zorgt dat de voorraden aangevuld worden, hiervoor plaats jij de bestellingen. Je organiseert het preventief onderhoud volgens een vastgesteld onderhoudsplan. Een deel ervan is uitbesteed, waarbij jij de aansturing en inkoop verzorgt. Bij gebreken voer je samen met je collega's reparaties uit of je schakelt een gecertificeerde externe partij in.

    Wat wordt jouw grootste uitdaging?

    De operatie wordt gekenmerkt door verschillende technieken zoals transportsystemen, thermofiele vergisting en gas/biogas procestechniek. Het geheel van processen en technieken wordt bestuurd en geregeld door een high-end proces- en automatiseringssysteem. Jij denkt na hoe het gehele proces zo veilig en efficiënt mogelijk te organiseren

    Hoe maak je het verschil?

    Hbo- of mts- diploma Werktuigbouwkunde
    Consignatiediensten (avond/weekend) zijn geen probleem
    Kennis van elektrotechniek is een pluspunt zo niet leer je graag bij
    Zelfstandig werken en plannen
    Flexibele teamplayer die graag creatief nadenkt
    Ervaring met het inkopen van materiaal en diensten.

    Wat bieden wij jou?

    Afwisselende job met verantwoordelijkheid
    Verschillende processen en technieken
    Een klein gemotiveerd team
    Ontwikkelingsmogelijkheden en de juiste opleidingen hiervoor

    Waar kom je te werken?

    Bio Power Alphen is een hoogwaardige, duurzame vergistingsinstallatie voor groente-, fruit- en tuinafval (GFT-afval). Je komt terecht in een team van ongeveer 10 medewerkers dat goed samenwerkt en zijn verantwoordelijkheid neemt. In Alphen wordt er in dagdienst gewerkt, je bent wel bereid om in het consignatie schema mee te draaien.

    Samen zorgen voor een zuivere toekomst

    Job Reference: BNLF00789

  • Onderhoudsmonteur  

    - Zeeland

    Hoe ziet jouw werkdag eruit?

    In deze afwisselende baan (36-40 uur) met veel vrijheid zorg je ervoor dat onze machines worden voorzien van het beste onderhoud. Je hebt affiniteit met mechanische of elektrotechnische werkzaamheden (hoeft niet allebei maar we geven je de kans om meer te leren van het andere domein als je dat wenst!) en zorgt er mede voor dat onze machines het regionale GFT afval composteren.

    Je controleert de werking van de installaties en voert onderhoudswerken uit via een planning. Je spoort daarnaast defecten op en analyseert de oorzaak, je zorgt ook voor de reparaties en verbeteringen. Je bent medeverantwoordelijk voor het reinigen van de machines en de werkplek. Indien nodig schakel je na overleg met de bedrijfsleider (externe) deskundigen in voor complexere werkzaamheden.

    Wat wordt jouw grootste uitdaging?

    Tijdens de inwerkperiode leer je de installaties en het proces volledig kennen. Hierna zal je zelfstandig onderhoudswerken uitvoeren, in overleg met je collega-monteurs en de bedrijfsleider. We zijn op zoek naar een persoon die prioriteiten kan bepalen en die input geeft om mee te bouwen aan een goed onderhoudsplan voor de toekomst. Je denkt mee om het preventief en curatief onderheid zo veilig en efficiënt mogelijk te organiseren en doet verbetervoorstellen.

    Hoe maak je het verschil?

    Ervaring binnen een technische/onderhoudsfunctie
    Consignatiediensten zijn geen probleem (mogelijk vanaf afstand en max 1x per 4-6 weken).
    Flexibele teamplayer die zelfstandig werkt, creatief is en plant.
    Certificaat VCA basis, veilig werken met shovel/laadschop en hoogtewerker en BHV is een pré.

    Wat bieden wij jou?

    Prima salaris en pensioenregeling.
    Afwisselende job met vaste uren
    Een klein gemotiveerd team
    Prima ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden

    Waar kom je te werken?

    Indaver is marktleider op gebied van duurzaam afvalbeheer en heeft verschillende locaties in verschillende landen waaronder Nederland. Jaarlijks verwerken we 400.000 ton GFT-groen afval, o.a. op onze locatie te Nieuwdorp. We verwerken dit afval tot compost, biogas en vloeibare CO2. Op deze manier sluiten we mee deze materiaalkringloop en zetten we in op een beter afvalbeheer. Je komt terecht in een klein hecht team binnen een snel groeiende organisatie die actief is in binnen- en buitenland.

    Samen zorgen voor een zuivere toekomst

    Job Reference: BNLF00978

  • Onderhoudstechnicus E&I  

    - Zuid-Holland

    Hoe ziet jouw werkdag eruit?

    Je bent verantwoordelijk voor het E&I onderhoud van onze installaties op onze Groen en GFT-locaties in Zuid-West Nederland. Bij E&I storingen treed je op als expert om de machines zo snel mogelijk weer te laten draaien. De onderhoudsplannen en werkinstructies volg je nauwkeurig op en je doet ook voorstellen om deze te verbeteren. Je overlegt met onze andere onderhoudsspecialisten over het standaardiseren van installaties. In het begin loop je mee met onze ervaren E&I onderhoudstechnicus om zo de kneepjes van het vak te leren.

    Wat wordt jouw grootste uitdaging?

    Je ontwikkelt je tot onze kennisdrager in jouw vakgebied voor de verschillende soorten installaties op onze groen- en GFT- locaties in Nederland. Je werkt zelfstandig en veilig aan elektrische installaties. Je neemt het initiatief en je denkt in oplossingen. Als teamspeler kun je goed samenwerken en je bent bereid om jouw verantwoordelijkheid te nemen.

    Hoe maak je het verschil?

    Een eerste werkervaring mag maar moet niet
    Je bent in het bezit van een MBO-4 Elektrotechniek/Instrumentatie diploma of bent bereid om dit te behalen
    Je behaalde je rijbewijs
    Je bent bereid tot het volgen van cursussen.

    Wat bieden wij jou?

    Afwisselende job met verantwoordelijkheid
    Ontwikkelingsmogelijkheden en de gepaste opleidingen hiervoor
    Werken in dagdienst met verschoven uren, geen ploegen.
    Verschillende processen en technieken op onze verschillende sites.

    Waar kom je te werken?

    Indaver is een internationale afvalverwerker en -beheerder die inzet op een duurzame circulaire toekomst. Uit afvalstromen haalt zij nieuwe grondstoffen en energie. Gevaarlijke componenten worden vernietigd om de materialenkringloop veilig te houden.

    Je komt te werken bij Indaver Municipal Solid Waste (MSW) met locaties verspreid over Nederland waar wij jaarlijks tonnen groen- en GFT-afval verwerken tot compost, CO2 en biogas.

    Samen zorgen voor een zuivere toekomst

    Job Reference: BNLF01026

  • ICT medewerker  

    - Gelderland
    -

    Techone bestaat uit een groep communicatie-, managed IT- en beveiligingsondernemingen die bij elkaar passen, gepassioneerd zijn over wat we doen en actief samenwerken om de beste klantenervaring te kunnen realiseren. Op het moment zijn we voor ons dochterbedrijf Lagarde op zoek naar versterking!

    Lagarde is een snel groeiende en stabiele ICT organisatie bestaande uit enthousiaste en gedreven medewerkers. Vanuit het kantoor in Barneveld bedienen wij klanten op het gebied van ICT & Telecom. Om de huidige groei verder vorm te kunnen geven zijn wij per direct op zoek naar een ICT- medewerker voor de regio Barneveld en omstreken.

    Als ICT-medewerker werk jij samen met je klantteam voor een vast aantal klanten. Samen met dit klantteam bedien jij deze klanten van A tot Z op het gebied van incidenten, changes en projecten . Een fantastische job, waarin werkplezier en klantgerichtheid evenveel waard zijn als technische kennis en zorgvuldigheid.

    Waar beschik je over?

    MBO+ of HBO
    Kennis van Microsoft server-producten, Azure, Cisco, VMware, Citrix en Veeam
    Communicatieve vaardigheden
    Teamplayer
    Proactieve houding
    Klantvriendelijk

    Wie zijn wij?

    Met betrokken medewerkers leveren wij een positieve bijdrage aan de doelstellingen van onze klanten. Door een integrale aanpak van ICT, communicatie en beveiliging, zorgen we ervoor dat ze veilig en toekomstgericht kunnen werken. Onze klanten kunnen voor alle wensen en supportvragen terecht bij een klantteam van Lagarde Groep. Als ICT-engineer werk je met jouw collega's nauw samen binnen dit klantteam.

    Wat bieden wij?

    Veel van onze klanten zijn bezig met het innoveren van hun manier van werken. Als antwoord daarop ontwikkelen wij continu moderne ICT- en Communicatie oplossingen. Deze mix heeft een uitdagende en afwisselende werkomgeving als resultaat. Je bent verantwoordelijk voor projecten, incidenten en changes. Daarbij werk je met moderne tools en met enthousiaste collega's. Je bent een belangrijke vraagbaak en kennisbron voor je klanten en helpt hen hun doelen beter en sneller bereiken. Je hebt daarbij veel ruimte en zelfstandigheid samen met je team. Daarnaast beschik je over goede arbeidsvoorwaarden, een persoonlijk opleidingsplan en heb je tijd voor ontspanning met je collega's.

    Soort dienstverband: Fulltime, Vaste baan

    Salaris: €2.500,00 - €3.500,00 per maand

    Rooster:
    Dagdienst
    ma-vr
    Secundaire arbeidsvoorwaarden:
    Budget voor professionele ontwikkeling
    Mogelijkheid tot promotie
    Reiskostenvergoeding

    Taal:
    Nederlands (Vereist)

    Werklocatie: Fysiek

  • Test Engineer High Tech - Netherlands based only  

    - Noord-Brabant

    Eindhoven
    Bachelor, Master
    32 - 40 uur
    Software development & testing, Test Engineering
    Senior Professional, Medior Professional

    Jouw mogelijkheden als Test Engineer bij Capgemini Engineering?

    Die zijn eindeloos! We werken namelijk voor een breed scala aan domeinen, van de halfgeleiderindustrie tot defensie en de automotive. Wat deze hightechsectoren met elkaar gemeen hebben? Bij ieder nieuw product, nieuw systeem of gewijzigde functionaliteit zijn softwaretests voor de ingebruikname cruciaal. Tests die jij uitvoert! Daarbij werk je vaak aan tastbare oplossingen die op het snijvlak liggen van soft- én hardware. Denk aan het testen van de aansturing van een medisch apparaat. Of een systeem dat de afhandeling van bagage in goed banen leidt. Wat je ook gaat doen, jij maakt hét verschil in de veiligheid en kwaliteit van oplossingen die klanten op de markt brengen.

    Jouw job in één alinea

    Wat ontwikkelteams opleveren, onderwerp jij aan uitgebreide tests. Het ontwikkelen van scenario's, het opstellen van testscripts: het is allemaal onderdeel van jouw diverse takenpakket. Jouw werk is het laatste, maar misschien wel belangrijkste onderdeel in het ontwikkelproces. Daarom ben je ook steeds vaker in de beginfase betrokken, bijvoorbeeld als requirements geschreven worden. Mooi toch, dat je zo van a tot z bij projecten betrokken bent?

    Jouw werk staat daarnaast bol van de innovatie, waardoor je kunt groeien in je vak. Bij klanten sta je gegarandeerd aan de voorkant van de nieuwste ontwikkelingen. Maar ook jouw vakgebied is altijd in beweging. Gelukkig word je onderdeel van onze grote testcommunity, waardoor je via collega's altijd op de hoogte blijft van de nieuwste technieken en tools. Wat dacht je bijvoorbeeld van test automation volgens de hoogste standaarden?

    Je thuisbasis bij Capgemini

    Jij bent onderdeel van de divisie Test Engineering, een mooie mix van professionals die inzicht geven in kwaliteit door middel van test(automation)activiteiten bij en voor klanten in de hightechindustrie. Onze divisie is verdeeld in meerdere units; op basis van jouw woonplaats en interesses bepalen we bij welke unit je aan de slag gaat. Ondanks dat we door het land verspreid werken bij uiteenlopende opdrachtgevers, komen we als unit regelmatig fysiek en digitaal samen. Want kennis delen, samen successen vieren en voor elkaar klaarstaan met persoonlijk en technisch advies vinden we heel belangrijk. Zeker omdat ons vakgebied altijd in beweging is. Daarom organiseren we ook regelmatig testcommunity-avonden, bijvoorbeeld over de inzet van AI in ons werk, model-based testing of nieuwe testsoftware.

    Benefits
    Direct een vast contract en een passend salaris;
    Onbeperkt trainingen volgen bij onze Academy;
    Een premievrij pensioen;
    Werken waar je maar wilt met onze connectiviteits- en thuiswerkvergoeding;
    Een snelle laptop en een simkaart die je ook privé mag gebruiken.
    26 vakantiedagen. Zin in extra veel vrije tijd? Dan heb je de mogelijkheid om dagen bij te kopen.

    Waarom past deze vacature bij jou?

    Je legt gemakkelijk contact met collega's van andere expertises en kunt door jouw gestructureerde manier van werken goed schakelen tussen de vele wijzigingen die bij jou terechtkomen. Ook sta je voor kwaliteit in je werk en houd je altijd de eindgebruiker voor ogen. Daarbij weet je wat er nodig is om goede tests uit te voeren en durf je jouw mening of ideeën over wijzigingen of nieuwe ontwikkelingen met een ander te delen. Hierbij komen jouw communicatieskills goed van pas: je kunt je boodschap helder overbrengen en anderen meenemen in je ideeën. Ook kun je goed inschatten wat nu echt prioriteit heeft en wat eventueel ook later kan.

    Reken op langdurige opdrachten van gemiddeld 1,5 jaar. Dat levert je een mooi kijkje in de keuken van vooraanstaande organisaties op! Ook krijg je de kans om de diepte in te gaan en zo echt van toegevoegde waarde te zijn. En daarna? Dat heb je zelf in de hand! Samen kijken we welke organisaties en projecten het beste bij jou passen. Of misschien blijf je wel bij dezelfde klant voor een nieuw project. Geef vooral aan wat jou interessant lijkt.

    Kun je er hier ook één of meer van afvinken? Dan ontmoeten we je graag!

    Minimaal een hbo-diploma in een technische of IT-richting.

    Een TMap- of ISTQB Foundation Level-certificering of de bereidheid om deze te behalen.

    Minimaal drie jaar ervaring met testen, liefst in de hightech.

    Kennis van Python, C#, C++, C en/of JavaScript.

    Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.

  • Systeembeheerder  

    - Noord-Brabant
    -

    Techone bestaat uit een groep communicatie-, managed IT- en beveiligingsondernemingen die bij elkaar passen, gepassioneerd zijn over wat we doen en actief samenwerken om de beste klantenervaring te kunnen realiseren. Op het moment zijn we voor ons dochterbedrijf QNP op zoek naar versterking!

    QNP jouw nieuwe werkgever?
    Sinds december 2017 vind je ons nieuwe, hypermoderne kantoor aan het Rithmeesterpark in Breda. Ons pand is recht naast de A16 gelegen, ideaal bereikbaar dus. Je werkt binnen een dynamische, gezonde en groeiende organisatie. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals moderne werkplek, passend salaris, pensioen en laptop. Je kunt rekenen op een praktijkgericht introductie- en opleidingsprogramma waarbij regelmatig uitwisseling van kennis en nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden. QNP is een platte organisatie met ambitieuze, hard werkende collega's die samen werken aan het succes van de organisatie. Je krijgt volop de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. De branche staat nooit stil, dus jij en de organisatie blijven zich ontwikkelen en innoveren. Natuurlijk is er naast het harde werken ook volop tijd voor 'Brabantse gezelligheid', bijvoorbeeld tijdens de wekelijkse vrijdagmiddagborrel en de uitjes georganiseerd door onze personeelsvereniging.

    Functieomschrijving:

    Als Systeembeheerder bij QNP maak je deel uit van het team ICT Projecten & Services. Je verzorgt voor nieuwe en bestaande klanten het volledige netwerkbeheer en je installeert en migreert netwerken. Vanaf de installatie tot het periodiek beheer is het netwerk van de klant jouw uitdaging en verantwoordelijkheid, van besturingssystemen, beveiliging en communicatie tot documentatie. IT is in onze ogen meer dan alleen techniek, je gaat het gesprek aan met de klant, adviseert en denkt pro-actief mee om de klant haar IT omgeving optimaal te laten renderen.

    Functieprofiel:

    Je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau. Tevens heb je allround ervaring als Systeembeheerder en beschik je over de volgende ervaringen met producten en competenties:

    Minimaal 3 jaar aantoonbare ICT werkervaring
    Analytisch werk-/denkvermogen
    Office365 producten en diensten
    Exchange 2016/2019
    Windows Server OS 2012R2/2016/2019
    Remote Desktop services

    Je bent bereid elke dag een nieuwe uitdaging aan te gaan en jezelf verder te bekwamen in je vak. Verder vind je het leuk om in een dynamische omgeving bezig te zijn en zowel schriftelijk als mondeling te communiceren met opdrachtgevers en collega's. Middels training en studie houd je je kennisniveau op peil. Je bent een spontaan en positief ingesteld persoon en denkt niet in problemen maar in oplossingen.

    Wat bieden we je?

    Bij QNP vinden we het belangrijk wie jij bent als persoon, wat jou energie geeft en waar jij goed in bent. Vanaf dag één gaan we 1 op 1 met je aan de slag met een uitgebreid inwerktraject en gedurende je loopbaan blijven we aandacht besteden aan jouw ontwikkeling. Je krijgt volop de mogelijkheid om bij te scholen, zowel door on the job trainingen en kennissessies op kantoor, als het volgen van een training/cursus. Naast het feit dat we dus veel aandacht hebben voor jou als persoon en jouw ontwikkeling bieden we je:

    Een salaris dat wordt afgestemd op jouw ervaring en leeftijd;
    Een afwisselende baan volop ruimte voor eigen initiatief en daadkracht;
    Een uitstekende pensioenregeling;
    Diverse doorgroeimogelijkheden;
    Smartphone regeling;
    Een laptop en auto van de zaak;
    Je gaat aan de slag in een ambitieus team met leuke collega's
    De leukste uitjes en wekelijkse vrijdagmiddagborrels.

    Soort dienstverband: Fulltime, Vaste baan

    Salaris: €3.000,00 - €4.250,00 per maand

    Rooster:
    Dagdienst
    ma-vr
    Secundaire arbeidsvoorwaarden:
    Budget voor professionele ontwikkeling
    Mogelijkheid tot promotie
    Personeelskorting
    Reiskostenvergoeding

    Taal:
    Nederlands (Vereist)

    Werklocatie: Fysiek

  • ICT medewerker  

    - Gelderland
    -

    Techone bestaat uit een groep communicatie-, managed IT- en beveiligingsondernemingen die bij elkaar passen, gepassioneerd zijn over wat we doen en actief samenwerken om de beste klantenervaring te kunnen realiseren. Op het moment zijn we voor ons dochterbedrijf Hosted.nl op zoek naar versterking!

    Wij van Hosted.nl zijn dé Managed Service Provider van Hollandse bodem. Ons 18-koppige team bestaat uit gedreven specialisten, die als geen ander de uitdagingen van het bouwen, beheren en optimaliseren van complexe techniek begrijpen.

    We zijn natuurlijk niet alleen een stel toegewijde vakidioten, die gek zijn op IT. We houden ook allemaal van een goede grap, een uitdagend potje darts of een FIFA-competitie. Want plezier op het werk, zorgt voor plezier in het werk. Daar geloven wij heilig in.

    Hoe ziet je dag eruit?

    Je werkt samen met je collega's en klanten aan ontwerp, implementatie en ontwikkeling van alle diensten die we bieden. Je zorgt dat ondersteunende systemen altijd goed werken om zo de infrastructuur up en running te houden. Daarnaast werk je zelfstandig mee aan adviestrajecten voor klanten op de terreinen waarop Hosted.nl zich begeeft, je doet mee in verkoop- en offertetrajecten, implementatietrajecten en (interne) projecten en je bent hét aanspreekpunt voor klanten en de interne organisatie.

    Wat bieden wij?

    Bij Hosted.nl kan je de functie zo interessant maken als je zelf wilt. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Je komt terecht in een interessante en informele organisatie met een prettige werksfeer waar flexibiliteit, ontwikkeling en professionaliteit voorop staan. Wij bieden je een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, met een marktconform salaris, 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen plus een bonusmogelijkheden en flexibele werktijden.

    Ben jij de Systeembeheerder die we zoeken? Dan zoeken wij dit in jou:

    een gezellige en gemotiveerde collega;
    een professionele uitstraling en inlevingsvermogen;
    een teamspeler die ook goed zelfstandig kan opereren;
    doorzettingsvermogen en leergierigheid;
    analytisch, pragmatisch en goed verbanden kunnen leggen;
    innovatie gedreven;
    gevoel voor klantorganisaties en hun beleving, behoeften en mogelijkheden;
    goede communicatieve eigenschappen;
    goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel verbaal als schriftelijk;
    MBO niveau 4, HBO werk- en denkniveau;
    minimaal 2 tot 3 jaren ervaring als technical consultant of systeembeheerder

    Soort dienstverband: Fulltime

    Salaris: €2.350,00 - €3.000,00 per maand

    Rooster:
    Dagdienst
    ma-vr

    Taal:
    Nederlands (Vereist)

    Werklocatie: Fysiek

  • Senior Project Manager  

    - Not Specified

    Oost Nederland
    Bachelor, Master
    0 - 40 uur
    Staff
    Senior Professional

    Als Senior Project Manager ben jij verantwoordelijk voor het vertegenwoordigen van Capgemini Engineering op tactische niveau van de klant, het oplossen van de eventuele belemmeringen die niet kunnen worden opgelost door de Project Manager bij verschillende organisaties.

    Jouw job in één alinea
    Leidinggeven en coachen van de project managers die 'jouw' projecten uitvoeren. Zorgdragen voor het matchen van skills, team performance en succession planning;
    Zowel het aangaan en onderhouden van een relatie met de klant(en) als verantwoordelijk voor de dienstverlening van Capgemini Engineering. Daarnaast beheer jij projectverlengingen/-vernieuwing en ben jij verantwoordelijk voor up-selling;
    Het zorgen voor een klanttevredenheid en waarborgen en vergroten van de kwaliteit;
    Ondersteunt het accountbeheer van Capgemini Engineering met betrekking tot de ontwikkeling van nieuwe business op strategisch niveau van de klant;
    Initieert en helpt bij de transformatie van de projecten en klanten naar near-shore, offshore of andere delivery modellen;
    Verantwoordelijkheid nemen voor de evaluatie van de projectcontracten op onredelijke voorwaarden, valkuilen, efficiëntie en legitimiteit;
    Verzorgen van de medewerkerstevredenheid, beheer en rapportage van risico's, contractuele- en financiële prestaties. Als zodanig ben jij bevoegd om te beslissen over de toewijzing van de middelen van de projectmanager en het projectteam.
    Je thuisbasis bij Capgemini

    Capgemini Engineering is onderdeel van Capgemini Nederland en een wereldleider in innovatie en high tech engineering. Wij zijn specialisten in uitbestede R&D, met circa 1.500 collega's verspreid over vier vestigingen in Nederland. De organisatiecultuur wordt gereflecteerd door zeven waardes: Honesty, Boldness, Trust, Freedom, Fun, Modesty en Team Spirit. Werken bij Capgemini Engineering betekent ook werken in het internationale hart van innovatie. De eredivisie van technologie waarin duurzaamheid, diversiteit en inclusie de hoofdrol spelen.

    Benefits
    Direct een vast contract en een passend salaris;
    26 vakantiedagen. Zin in extra veel tijd? Koop dan dagen bij;
    Mobiliteitsvergoeding voor je reiskosten. Deze vergoeding kun jij gebruiken voor een (hybride of elektrische) leaseauto of bruto uit laten betalen;
    Een premievrij pensioen;
    Flexibele werkcultuur.

    Waarom past deze vacature bij jou?
    HBO/WO diploma;
    10+ jaar ervaring op het gebied van software ontwikkeling. Bij voorkeur in de high-tech branche en in de klant- of projectmanagement;
    Jij floreert in een grote- en complexe internationale organisatie met veel stakeholders;
    Jij bent flexibel, begrijpt snel structuren en processen en jij bent in staat om zakelijke behoeften af te stemmen op kwaliteitseisen;
    Jij hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift;
    Jij legt makkelijk contact en weet prioriteiten te stellen;
    Jij bent kwaliteit gericht, ondernemend en jij hebt een gedegen financiële achtergrond;
    Jij hebt ervaring met het opstellen van de offertes en projectcalculaties;
    Jij hebt IPMA C of vergelijkbaar;
    Jij hebt ervaring met Agile en/of SAFe werkwijze.

  • Systeembeheerder  

    - Zuid-Holland
    -

    Techone bestaat uit een groep communicatie-, managed IT- en beveiligingsondernemingen die bij elkaar passen, gepassioneerd zijn over wat we doen en actief samenwerken om de beste klantenervaring te kunnen realiseren. Op het moment zijn we voor ons dochterbedrijf IC-Automatisering op zoek naar versterking!

    IC-Automatisering is al sinds 1999 dé automatiseerder die al jouw zorgen uit handen neemt. Jij vertelt ons waar je hulp bij kunt gebruiken, en wij regelen het.

    Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij alles op automatiseringsgebied. Maar ook in de wereld van cloudoplossingen, camerabeveiliging, telecommunicatie en digiborden voelen wij ons als specialist meer dan thuis.

    Jouw werkzaamheden

    Als allround systeembeheerder ben jij verantwoordelijk voor het goed functioneren van nieuwe- en bestaande IT-omgevingen van onze klanten. Of het nu gaat om het onderhoud van een on-premise serveromgeving, (hosted) Exchange of de inrichting van Microsoft 365 in combinatie met Azure, jij hebt veel kennis van hard- en software in huis. Met veel plezier ontzorg jij klanten bij al hun vraagstukken op het gebied van automatisering en ben je nauw betrokken van begin tot eind. Je bent proactief, neemt zelf beslissingen en denkt in oplossingen. Door jouw brede ervaring met diverse systemen los jij daarnaast zelfstandig problemen en storingen op voor onze opdrachtgevers. De diversiteit aan klanten en vraagstukken zorgen bovendien voor veel afwisseling in jouw werkzaamheden. Kortom: door jouw professionaliteit en goede support zorg jij dat onze klanten optimaal gebruik kunnen maken van hun IT-infrastructuur. Binnen en buiten de projectgroepen deel jij jouw kennis en ervaring graag met collega's, daarnaast ondersteun je ze bij complexe vraagstukken.

    Dit bieden wij jou

    Je krijgt van ons veel vertrouwen en zelfstandigheid in je functie. Wij vinden het belangrijk dat je kunt groeien en je kunt ontwikkelen als professional, maar ook als persoon. We geven je daarom alle ruimte om certificaten te halen of opleidingen af te ronden. We hebben vaste werktijden, maar bieden ruimte voor jouw eigen invulling. Als werk en privé voor jou in balans zijn, komt dit tenslotte ten goede aan jouw prestaties. Als allround systeembeheerder bieden wij jou:

    een goed salaris;
    een afwisselende functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
    alle mogelijkheden om te groeien op professioneel en persoonlijk vlak;
    een flexibele houding met betrekking tot jouw werktijden;
    goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak.

    Wat wij vragen van jou

    Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn en past bij ons bedrijf. Daarnaast vinden wij onderstaande ook van belang om als allround systeembeheerder bij ons aan de slag te gaan:

    je hebt ervaring en aantoonbare praktische- en theoretische kennis van hard- en software;
    je hebt een relevante ICT-opleiding op mbo-4 of hbo niveau;
    je hebt kennis van Microsoft Server, SharePoint en Microsoft 365;
    je werkt nauwkeurig en bent communicatief vaardig;
    in het bezit zijn van relevante Microsoft en ITIL-certificaten is een vereiste; .

    Soort dienstverband: Fulltime

    Salaris: €3.500,00 - €4.500,00 per maand

    Rooster:
    Dagdienst
    ma-vr
    Secundaire arbeidsvoorwaarden:
    Auto van de zaak
    Budget voor professionele ontwikkeling
    Mogelijkheid tot promotie
    Reiskostenvergoeding

    Werklocatie: Fysiek