• werkvoorbereider  

    - Gelderland

    bedrijfsprofiel

    Lamers Installations is een vooraanstaande speler op het gebied van transport-, beheer- en distributiesystemen voor hoog-zuivere gassen en vloeistoffen en heeft een sterke positie in de hightechindustrie. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, construeren, kwalificeren en uitvoeren van deze installaties, die worden gebruikt voor het transport en de controle van ultra-zuivere gassen en vloeistoffen. Deze systemen worden veelal geproduceerd in rvs en diverse kunststoffen vanwege de kenmerkende eigenschappen van de voorgeschreven mediums.

    Lamers HTS Installations is onderdeel van de Aalberts Advanced Mechatronics Group (AAM), een bedrijfsonderdeel van Aalberts N.V. AAM gespecialiseerd in engineering en gespecialiseerd productiewerk voor klanten in de Semicon & Science-industrie.

    functie-omschrijving

    Als werkvoorbereider bij Lamers Installations werk je in teamverband in een hightech omgeving en zorg je ervoor dat de installatiewerkzaamheden soepel verlopen, zowel op technisch als organisatorisch gebied. Je speelt niet alleen een belangrijke rol in het voortraject, maar blijf je ook betrokken als het project eenmaal gestart is tot en met de eindoplevering. Jij zorgt ervoor dat de planning, de personeelsbezetting en de materialen perfect op elkaar afgestemd zijn, en dat alles volgens plan en binnen het budget verloopt.

    Tot je kerntaken behoren:

    Je zorgt ervoor dat het team op locatie hun werk goed kunnen doen door een goede planning, het op tijd (laten) inkopen van de juiste materialen, het maken van werkinstructies.
    Je werkt nauw samen met de monteurs en houdt de status van uitvoering en kwaliteit van de werkzaamheden van het team goed in de gaten.
    Je bent de vraagbaak van het team en daarnaast rapporteer je aan de projectleider over de stand van zaken.

    functie-eisen
    MBO 3/4 of HBO niveau (installatietechniek, werktuigbouwkunde, mechatronic) of soortgelijk door een combinatie van opleiding en ervaring
    Relevante werkervaring is een pré
    Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
    Een klantgerichte houding met uitstekende communicatieve vaardigheden en je denkt in win-win situaties
    Flexibiliteit en het vermogen om snel en efficiënt te schakelen
    Je bent een "hands-on" probleem oplosser die geen uitdaging uit de weg gaat

    Bovendien herken je jezelf in onze kernwaarden; Be an entrepreneur, Take ownership, Go for excellence, Share and Learn en Act with integrity.

    arbeidsvoorwaarden

    Naast een prettige pragmatische maar gedreven bedrijfscultuur bieden wij:

    Salaris passend bij de ervaring en functie;
    Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap;
    25 vakantiedagen plus 13 ADV dagen waarvan enkelen worden vastgesteld.
    Vergoeding fitnessabonnement of fietsplan.
    Opleidingsmogelijkheden mogelijkheden en een goede begeleiding, en dus volop kansen om jezelf te ontwikkelen!

    Interesse?

    Ben je enthousiast over deze functie en wil je solliciteren, maak dan gebruik van de sollicitatiebutton. Voor vragen, neem gerust contact op met Marjolein Kok (recruiter) via 06 - of

    Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld omdat wij deze vacature via eigen werving invullen. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen worden behandeld als directe sollicitaties van de kandidaat.

  • Adviseur Warmtenet  

    - Not Specified

    Adviseur Warmtenet

    Opdrachtomschrijving

    Dit ga je doen

    Als Adviseur Warmtenet is jouw doel om de inwoners te adviseren en te activeren om aan te sluiten op het warmtenet of een andere aardgasvrije oplossing te kiezen. Daarnaast activeer je ze om hun woning verder te verduurzamen. De koopwoningen worden door een extern, onafhankelijke bureau onderzocht en op basis hiervan wordt er per woning een rapport opgesteld over de mogelijkheden om van het gas te gaan (woningadvies). Door middel van aansluiten op het warmtenet óf door middel van een individuele warmtepomp.

    Je maakt deel uit van het team Energiepunt. Dat betekent dat je tijdens piekmomenten bij het Energiepunt ook inspringt om inwoners te adviseren om met verduurzaming aan de slag te gaan. En denk je mee in de doorontwikkeling van het Energiepunt.

    Jouw werkplek

    Als je niet onderweg bent voor afspraken met bewoners, werk je samen met een aantal collega adviseurs bij het Energiepunt in het centrum van Apeldoorn. Bij het Energiepunt kunnen inwoners terecht voor gratis en onafhankelijk advies over het verduurzamen van hun huis. Ze kunnen er inspiratie opdoen, allerlei meetapparaten gratis lenen (denk aan een warmtebeeldcamera of verbruiksmeter) en verduurzamingsmaatregelen (zonnepanelen, ventilatieboxen, isolatie, warmtepompen, etc.) met eigen ogen zien en er uitleg over krijgen.

    Wat ga je doen

    Concreet betekent dit dat jij:

    Je let op de kwaliteit van de geleverde rapportages en stuurt indien nodig bij;
    Je let op de kwaliteit van de dienstverlening en stuurt indien nodig bij;
    Je houdt bij welke woningeigenaren zich aanmelden voor het advies;
    Indien nodig overleg je met de communicatie-medewerker of meer werving nodig is;
    Indien nodig benader je zelf bewoners actief;
    Je legt de rapportages en de bewonerscontacten vast in het systeem;
    Daarnaast adviseer en begeleidt je de bewoners;
    Je bent de vraagbaak en sparringpartner voor bewoners en beantwoord alle vragen en legt de opgestelde rapportages uit. De vragen kunnen betrekking hebben op juridische-, financiële- , technische- of procesmatige aspecten.

    Wat heb jij in huis?

    Je hebt MBO werk- en denkniveau bij voorkeur met een achtergrond op het gebied van klimaat/ energie/ verduurzaming.
    Je bent minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.
    Je hebt aantoonbare werkervaring met EPA adviezen, warmtenetten en inzicht in technische verduurzamingsopties.
    Je bent communicatief vaardig
    Je bent 36 uur beschikbaar
    Je hebt een dienstverlenende instelling.
    Samenwerken / verbinden

    Zelf meewerken aan een prettige, veilige en duurzame leefomgeving? Reageer dan snel!

    Wil je meer informatie over deze vacature van Adviseur Warmtenet?

    Bel of mail met Sureyya, 020 - /

  • Servicemonteur binnendienst  

    - Zuid-Holland

    Als Servicemonteur binnendienst zorg jij samen met je collega's in de werkplaats ervoor dat alle reparaties die binnen worden gebracht door onze klanten weer op een snelle en vooral kwalitatief goede manier retour gaan. Je werkzaamheden bestaan uit een divers taken pakket zoals onder andere:

    Het onderhouden en keuren van lasmachines;
    Het repareren van machines die we van onze klanten opgestuurd hebben gekregen;
    Het gereed maken van nieuwe lasapparaten voor verzending naar de klanten.

    Ervaring met lasapparatuur en toortsen is mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste. Als je affiniteit hebt met techniek en bekend bent met de basis van elektra, dan ben je van harte welkom en bieden wij jou graag deze kans! Onze ervaren collega's zijn altijd in de buurt, dus die kan je altijd vragen stellen. Wij helpen jou graag verder jezelf te ontwikkelen en door te kunnen groeien tot een echte specialist.

    Wat ga je doen?

    80% - Het onderhouden, repareren, kalibreren en keuren van (las)machines.

    10% - Klaarmaken van nieuwe machines voor de verkoop.

    10% - Het registreren van je werkzaamheden in ons digitale systeem.

    Wat bieden wij jou?

    Een salaris tussen de €2.300 en €3.500;
    Ruimte voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden in het vak;
    Een breed scala aan werkzaamheden in een goed ingerichte werkplaats;
    Reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
    31 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek;
    Een hecht en gedreven team op de locatie Barendrecht.

    Jouw nieuwe team

    Het team bestaat uit twee Service Manager en een team van ongeveer 25 servicemonteurs binnendienst en buitendienst. Je bent met een vast team van zes andere monteurs binnendienst werkzaam in de werkplaats in Barendrecht. Het is een gezellig, hecht en hard werkend team. Het team doet er alles aan om iedere dag weer alle reparaties netjes te verzorgen en de werkplaats op orde te houden.

    Je bent een harde werker, gedreven en enthousiast;
    In bezit van een basis opleiding of ervaring in de elektrotechniek;
    Je bent leergierig en vind het leuk om via ons opleidingen en/of cursussen te volgen in de lastechniek;
    Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in de techniek en je hebt er zin in om alle kneepjes van het vak te leren en uit te groeien tot een echte specialist;
    Je bent een echte teamplayer en betrouwbaar.

  • business controller  

    - Gelderland

    bedrijfsprofiel

    Lamers High Tech Systems is een leidende speler op het gebied van transport-, beheer- en distributiesystemen voor hoogzuivere gassen en vloeistoffen, met een sterke positie in de Europese hightechindustrie. We zijn gespecialiseerd in ontwikkeling, engineering, constructie, kwalificatie en uitvoering van installaties, modules en machineonderdelen voor het transport en de controle van ultra zuivere gassen en vloeistoffen. We bedienen de markten voor halfgeleiders, lucht- en ruimtevaart, chemie en farmacie, materialen (zonne-energie, optica, LED's, enz.), voedsel en olie & gas en zijn de voorkeursleverancier geworden van hightech OEM's.

    Lamers HTS is onderdeel van de Aalberts Advanced Mechatronics Group (AAM), binnen Aalberts N.V Lamers HTS is gevestigd in Nijmegen en kent een tweetal bedrijfsonderdelen; te weten OEM en Installations en er werken momenteel ongeveer 550 medewerkers.

    functie omschrijving

    Lamers HTS is actief in de snel groeiende semi-conductor markt. Om mee te bewegen in met de snelgroeiende markt investeert Lamers HTS in de ontwikkeling van de interne organisatie. Dit geldt ook voor de Finance afdeling. De afdeling finance willen we ontwikkelen en transformeren naar een 'mature data driven' organisatie, waarbij Finance zich opstelt als een Full Fledged Business Partner. De afdeling bestaat momenteel uit 7FTE. Binnen onze organisatie is er ruimte om fouten te maken en krijg jij de kans om jezelf verder te ontwikkelen.

    Tot jouw werkzaamheden behoren verder:

    Opstellen en bespreken van rapportages met de business;
    Uitvoeren van rendementsbeoordelingen op artikelen en/of projecten inclusief verschillenanalyses;
    Actief bijdragen aan het ontwikkelen van Lamers HTS door het doen van verbetervoorstellen;
    Beoordelen van nieuwe en bestaande (inkoop en verkoop) contracten;
    Uitvoeren van diverse administratieve werkzaamheden, mede als onderdeel van de maandelijkse P&C cyclus;
    Diverse ad-hoc werkzaamheden;
    Het innemen van de positie van sparringpartner ten aanzien van de business;
    Als copiloot van de business aandragen van voorstellen voor rendementsverbeteringen;
    Bijdrage aan het borgen van een betrouwbare administratie.
    functie eisen

    Naast jouw ervaring op het gebied van finance beschik jij over het vermogen om kort en bondig te communiceren. Jij als business controller weet een intern netwerk op te bouwen. Om dit te bereiken met je onderzoekend en verdiep jij je graag in de materie maar ook in de mens.

    Verder vragen wij:

    Minimaal HBO (bedrijfseconomie of vergelijkbare opleiding);
    Gedegen Excel kennis is een must; Power BI / Pivot is een pré;
    Ervaring in een productie/ projecten-omgeving is een zware pré;
    Minimaal 5 jaar ervaring in een finance rol in relatie tot het schakelen met de business;
    Ervaring met grootboek en journalisering.
    arbeidsvoorwaarden

    Naast een fijne, informele werksfeer bieden wij jouw voldoende uitdaging in interessante projecten en zijn er diverse groeimogelijkheden binnen de organisatie. Daarnaast bieden wij jou:

    Een goed, marktconform salaris;
    25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (o.b.v. full-time dienstverband);
    Opleidingsmogelijkheden, goede begeleiding en dus volop kansen om jezelf te ontwikkelen!

    Ben je enthousiast over deze functie en wil je solliciteren, maak dan gebruik van de sollicitatiebutton. Voor vragen, neem gerust contact op met Tim Buijs, corporate recruiter bij lamers, via 06 - of . Kijk ook op onze website voor meer informatie:

    Wij hebben een eigen recruiter in dienst. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ongevraagde cv's worden door onze recruiter behandeld als directe sollicitaties.

  • Technisch logistiek medewerker  

    - Zeeland
    -

    Je hebt tenminste MBO werk- en denkniveau;
    In bezit van rijbewijs B;
    In bezit van een heftruckcertificaat of bereid om deze te halen;
    Je hebt al enige jaren ervaring in de logistiek en affiniteit met techniek;
    Goede beheersing van de Nederlandse taal;
    Je bent stressbestendig en gaat accuraat te werk.
    Een salaris tussen de €2.300 en €3.00;
    Een leuk en collegiaal team;
    Een afwisselende functie binnen een jong, dynamisch en professioneel bedrijf;
    31 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek;
    Pensioenregeling;
    Gezellige informele werksfeer en leuke vrijmibo's;
    Mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling door volgen van trainingen en cursussen;
    Ruimte voor aandragen van nieuwe ideeën.
    Zorgen voor een vlekkeloos verhuurproces
    Controleren van verhuurmachines op kwaliteit- en technische eisen
    Verantwoordelijk voor veiligheid en netheid van de werkplaats
    Verantwoordelijk voor beschikbaar gestelde gereedschappen

    Ben jij een logistiek technisch talent, hardwerkend en bereid ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Dan is onze functie van Verhuurmedewerker jou op het lijf geschreven!

    Meer over de functie

    Als Technisch logistiek medewerker zorg jij er in de eerste plaats voor dat het gehele verhuur proces vlekkeloos verloopt. Je controleert of de verhuurmachines voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen, technische eisen en aan de door de klant gewenste specificaties. Naast veiligheid en netheid in de werkplaats ben je ook verantwoordelijk voor de beschikbaar gestelde gereedschappen. Tot het takenpakket behoren onder andere onderstaande verantwoordelijkheden en bevoegdheden:

    Machines klaar (laten) zetten voor verhuur;
    Verantwoordelijk voor het gehele verhuur proces, inname, uitgifte, transport en reparatie/onderhoud;
    Zorg dragen voor de NEN-3140 en validatie rapporten;
    Het uitvoeren van magazijn werkzaamheden;
    Verantwoordelijk voor de voorraad van het magazijn voor de onderdelen voor de verhuurmachines en technische dienst;
    Na verhuur het retourneren en controleren van machines op bijvoorbeeld geldige keuring;
    Huurtellingen verrichten (ook op andere vestigingen), deze worden het hele jaar door uitgevoerd;
    Huuroffertes opmaken.

    Jouw nieuwe team

    Jij komt te werken op onze vestiging in Terneuzen. Jouw team bestaat uit 5 collega's verhuur en een Coördinator Verhuur. Je komt in een gezellig en knus team!

  • Particulier Verzekeringsadviseur Budel  

    - Noord-Brabant

    Jij bent een klantgerichte professional met ervaring in particuliere verzekeringen. Jij bent op zoek naar een werkgever die nog waarde hecht aan een band opbouwen met de klant. Die je de tijd en ruimte geeft om een persoonlijk gesprek aan te gaan. Op een kantoor waar klanten welkom zijn om binnen te lopen. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de particulier verzekeringsadviseur die wij zoeken!

    Jouw job!

    Als particulier adviseur word je onderdeel van team Veldsink Advies. Jij gaat klanten van A tot Z helpen op het gebied van verzekeringen. Je weet welke dossiers er lopen, kent de klanten en bijbehorende ontwikkelingen en denkt actief met de klant mee. Als binnendienst adviseur bestaat je takenpakket uit afwisselende werkzaamheden. Een greep uit je dagelijkste werkzaamheden zijn:

    Adviseren van klanten over particuliere schadeverzekeringen. Telefonisch, via de mail en face-to-face;
    Offertes opstellen en verwerken van mutaties;
    Beantwoorden van telefoon en het beheren van de mailbox;
    Onderhouden van contact met de bestaande;
    Afwisselende administratieve werkzaamheden.
    Wie zijn wij?

    Wij zijn Veldsink Advies, een familiebedrijf dat al sinds 1979 onafhankelijk financieel advies aanbiedt aan zakelijke en particuliere klanten. Op dit moment bestaan we uit ruim 90 advieskantoren en we blijven groeien. De groei ontstaat door onze enorme gedrevenheid, inlevingsvermogen, loyaliteit en het feit dat iedere werknemer de kans krijgt zich optimaal te ontwikkelen. We zijn onderdeel van de Veldsink Groep, een holding die bestaat uit meerdere bedrijven en 1400 collega's. Onze Veldsink kantoren blijven echter lokaal, betrokken en dicht bij de klant in de regio!

    Ons kantoor in Budel bestaat uit 16 collega's die allemaal in de regio wonen. Op het kantoor hangt een gemoedelijke sfeer. Momenteel zijn we opzoek naar een nieuwe local hero die het team komt versterken!

    Wie ben jij?

    Jij houdt van bouwen, bouwen aan een hechte relatie met je klanten en aan de groei van onze vestiging. Hier krijg je de tijd en ruimte voor. Daarnaast ben je iemand die klanten optimaal ontzorgd middels het aanbieden van totaalpakketten. Jouw toegankelijkheid, je luisterend oor en je oprechtheid maken je een fijne collega om mee samen te werken. Daarnaast:

    Heb jij minimaal mbo 4 werk- en denkniveau;
    Heb jij Wft Basis en Particulier op zak;
    Heb jij minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
    Ben je woonachtig in de omgeving van Budel en opzoek naar een nieuwe uitdaging tussen de 32 en 40 uur in de week.
    Wat bieden wij?

    We investeren graag in jou als onze nieuwe collega en gaan voor een langdurige samenwerking. Waar je aan mag denken met betrekking tot onze arbeidsvoorwaarden?

    Naast je salaris krijg je een goede pensioenregeling;
    29 vakantiedagen;
    Reiskostenvergoeding;
    Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
    De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
    De mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een thuiswerkvergoeding en ingerichte thuiswerkplek;
    Voordeliger sporten;
    Fietsplan; voordelig een (elektrische) fiets leasen;
    Werken in een leuk, informeel team en gezellige bedrijfsfeestjes.
    Interesse?

    Wil jij onderdeel uitmaken van de Veldsink familie? Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie! Reageer via onderstaande sollicitatiebutton en we nemen contact met je op! Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij onze recruiter Donna Bosscher via of via: 06-.

  • Tandartsassistente  

    - Noord-Brabant
    -

    Tandartsassistente (vacature nr.:168)

    Ons team van tandartsen en assistenten werkt met passie en toewijding om onze patiënten de beste tandheelkundige zorg te bieden. Voor onze tandartsenpraktijk Achtse Barrier te Eindhoven zijn wij op zoek naar een enthousiaste tandartsassistente.

    Vind jij het leuk om een tandarts te assisteren, het aanspreekpunt voor patiënten te zijn en om röntgenfoto's te maken? Hou je bovendien van een informele werksfeer die gekenmerkt wordt door samenwerking? Lees dan snel verder.

    Wat ga je doen

    Als tandartsassistente assisteer je een tandarts en maak je de behandelkamer gereed voor de volgende patiënt.

    Je werkzaamheden bestaan uit:
    het maken van foto's en afdrukken voor patiënten;
    het geven van voorlichting en advies aan patiënten over het voorkomen van tandheelkundige problemen en het bevorderen van de mondgezondheid;
    het ondersteunen bij de registratie en het op orde houden van het dossier.

    Wat wij bieden
    een dienstverband van 24-32 uur per week;
    werkdagen: in overleg;
    salaris tandartsassistente tussen de €2.185,12 - €3.011,48 per maand afhankelijk van ervaringsjaren;
    bij goed functioneren is er ruimte voor een vaste aanstelling;
    reiskostenvergoeding en vakantietoeslag;
    bij een 38-urige werkweek: 152 uur wettelijk verlof, 38 uur bovenwettelijk verlof en verlof op officiële feestdagen;
    pensioenregeling;
    bedrijfsuitjes, etentjes en borrels, kerstpakket;
    jaarlijks een Tandarts Today dag voor alle praktijken;
    jaarlijks € 200,- vergoeding voor het onverzekerde deel van je tandheelkundige behandelingen (voorwaarden van toepassing);
    werkkleding conform WIP-richtlijnen ter beschikken gesteld door praktijk, denk aan werkjasjes, beschermingsmateriaal, naambadges en een vergoeding schoenen en broeken (voorwaarden van toepassing);
    artikelen tegen kostprijs, denk aan bleekgel, tandenborstels, tandpasta en ragers;
    vergoeding 50 % van de lidmaatschappen bij KRT, KRM, NVvp en NVOI. In overleg vergoeding cursussen ten behoeve van het behoud van dit lidmaatschap.

    Wat wij vragen
    diploma tandartsassistente;
    je hebt ervaring in een tandartspraktijk en bent bekend met tandheelkundige behandelingen en instrumenten;
    goede beheersing van de Nederlandse taal en woord en geschrift.

    Meer informatie?

    Wil je meer informatie over deze vacature, bel dan naar Rosita, 150. Je kunt ook een kijkje nemen op onze website: .

    Enthousiast?

    Wil je je carrière voortzetten of starten als tandartsassistente? Solliciteer via de sollicitatiebutton en stuur je CV en motivatie mee.

    Over Tandarts Today

    Morgen is vandaag: samen met onze tandartslocaties bouwen we aan de toekomstgerichte tandartspraktijk, waarbij de mensen en het lokale karakter centraal blijven staan.
    Wij bieden de voordelen van een keten met de persoonlijke touch en betrokkenheid van een lokale tandartspraktijk. Bij ons geen stropdassen mentaliteit, maar mouwen opstropen en er samen voor gaan. Voor meer informatie kun je kijken op: .

    Soort dienstverband: Parttime

    Salaris: €2.185,12 - €3.011,48 per maand

    Verwacht aantal uur: 24 - 32 per week

    Rooster:
    ma-vr
    Secundaire arbeidsvoorwaarden:
    Pensioen
    Reiskostenvergoeding
    Soorten aanvullende vergoedingen:
    Vakantiegeld

    Taal:
    Nederlands (Vereist)

    Licentie/certificaat:
    diploma tandartsassistente (Vereist)

    Werklocatie: Fysiek

  • Ben jij klaar om een sleutelrol te spelen in het vormgeven van een duurzame toekomst? Bij Bright Renewables, onderdeel van de HoSt Group, wereldleider in hernieuwbare energietechnologieën en trotse winnaar van de Beste Onderneming van Twente Award 2023, zoeken we een werkvoorbereider voor de afdeling Service & Maintenance.

    Functie-inhoud
    De HoSt Groep maakt een snelle internationale groei en ontwikkeling door vanwege de groeiende vraag naar onze Bio-energie installaties. Die snelle ontwikkeling vraagt om efficiënte en goed doordachte werkvoorbereiding op onze serviceafdeling. Daarom zijn we voor onze afdeling werkvoorbereiding op zoek naar jou.
    Als werkvoorbereider kom je te werken op onze serviceafdeling bestaand 25 collega's. Je werkt samen met Commissioning, Service en Maintenance Engineers, Projectmanagers en Proces engineers. Bright Renewables is als onderdeel van de HoSt Group actief op ons hoofdkantoor in Enschede waar we met meer dan 250 medewerkers actief zijn in de ontwikkeling, ontwerp, installatie en onderhoud van innovatieve energie-installaties voor de productie van hernieuwbare energie uit biomassa en afval. We zijn ambitieus in onze groeiplannen, en terecht want de vraag naar onze installaties en onze know how groeit hard.

    Wat ga je doen
    Als werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding van onderhoud van onze Bio-energie installaties, zodat deze tijdig en kwalitatief goed kan worden uitgevoerd. Je ontvangt en beoordeelt aanvragen van onze serviceafdeling en schakelt vervolgens met collega's, opdrachtgevers en leveranciers. Je bent altijd betrokken bij het gehele onderhoudsproces van begin tot eind, dat maakt jouw functie uitdagend. Je organiseert jouw eigen agenda, daarin heb je een hoge mate van vrijheid en verantwoordelijkheid.

    Je denkt mee in het calculatietraject en je bent actief betrokken bij het ontwerp en de uitvoering van onderhoud en uitbreiding van bestaande installaties. Je controleert de lopende opdrachten en wanneer je problemen signaleert schakel je vroegtijdig met jouw collega's op de afdelingen service en proces engineering.
    Je controleert de samenhang tussen verschillende administratieve processen en je hebt hierin een proactieve signaalfunctie richting jouw collega's en onze opdrachtgevers.
    Samengevat, een dynamische functie, die je op eigen wijze kunt inrichten en waarbij jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Je krijgt optimaal support als het gaat om samenwerking, kennis, systemen en tijd en vanzelfsprekend staan we open voor jouw input in de verbetering van onze processen.

    Jouw taken

    Overleggen van onderhoud- en uitbreidingsprojecten met projectleiders;
    Opstellen van projectindeling voor werkvolgorde, urenbewaking en materiaal;
    Intern contact met de Planner, de Account manager en de afdeling Magazijn en Inkoop;
    Extern contact met klanten/leveranciers;
    Verzorgen van calculaties en materiaalspecificaties;
    Controleren van werkzaamheden in ons ERP systeem;
    Ondersteunen en adviseren van collega's over technische vraagstukken.

    Wat vragen wij

    HBO werk- en denkniveau;
    Afgeronde technische opleiding;
    Kennis van of ervaring met techniek;
    Goed in de Nederlandse en Engelse taal;
    Goede beheersing van Officepakketten.

    Verder vinden wij het belangrijk dat je over de volgende competenties beschikt:

    Je bent proactief;
    Je bent nauwkeurig en hebt oog voor detail;
    Je bent service en oplossingsgericht;
    Je bent flexibel ingesteld;
    Je bent goed in plannen en organiseren;
    Je bent communicatief sterk.

    Wat bieden wij
    Als werkvoorbereider bij Bright Renewables krijg je de unieke kans om een bijdrage te leveren aan een duurzamere toekomst. Je werkt samen met een enthousiast team van professionals en hebt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

    Een greep uit ons aanbod

    Een markconform salaris afhankelijk van kennis en aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie;
    Een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid als Werkvoorbereider;
    Prima jaarlijkse winstuitkering;
    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
    Leasefiets regeling voor de nieuwste (E)-Bikes;
    Ruimte om jouw werktijden flexibel in te richten en thuis en kantoorwerk te combineren;
    Een ruime financiële vergoeding voor het inrichten van een thuiswerkplek;
    Een maandelijkse financiële vergoeding voor thuiswerken;
    Werken bij een écht familiebedrijf met internationale allure waarbij jij ruimte hebt voor jouw eigen ideeën en waar successen samen op de werkvloer worden gevierd;
    Informele en open werkcultuur;
    Werken voor een internationale, snelgroeiende marktleider op het gebied van duurzame energie met een sterke focus op innovatie;
    Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op technisch en vakinhoudelijk vlak.

    Solliciteren
    Sluit je aan bij ons team en maak elke dag een verschil!

    Solliciteer direct via de sollicitatiebutton op de website of neem contact op met Daan Peters, Manager Maintenance of Renate Nijboer (Recruitment Manager

    Soort dienstverband: Fulltime

    Werklocatie: Fysiek

  • Mondhygiënist  

    - Overijssel
    -

    Mondhygiënist (vacature nr.: 171)

    Ons team van tandartsen en assistenten werkt met passie en toewijding om onze patiënten de beste tandheelkundige zorg te bieden. Voor onze Tandartsen Hoge Hond in Deventer zijn wij op zoek naar een enthousiaste mondhygiënist.

    Vind jij het leuk om advies te geven over het onderhouden van gebitten, om tandsteen, tandplak en aanslag te verwijderen en om de conditie van tandvlees in kaart te brengen? Hou je bovendien van een informele werksfeer die gekenmerkt wordt door samenwerking? Lees dan snel verder.

    Wat ga je doen

    Als mondhygiënist geef je advies en voorlichting over het onderhouden van gebitten, tandvleesaandoeningen en voedingsgewoonten aan patiënten.

    Je werkzaamheden bestaan uit:
    verwijderen van tandsteen, tandplak en aanslag;
    conditie in kaar brengen van het tandvlees van patiënten;
    fluoride aanbrengen;
    tanden en kiezen sealen;
    polijsten van vullingen.

    Wat wij bieden
    een dienstverband van 8-38 uur per week;
    dienstverband in loondienst of op ZZP-basis;
    werkdagen: in overleg;
    salaris mondhygiënist tussen de €2.314,63 - €4.278,54 per maand afhankelijk van ervaringsjaren;
    bij goed functioneren is er ruimte voor een vaste aanstelling;
    reiskostenvergoeding en vakantietoeslag;
    bij een 38-urige werkweek: 152 uur wettelijk verlof, 38 uur bovenwettelijk verlof en verlof op officiële feestdagen;
    bedrijfsuitjes, etentjes en borrels, kerstpakket;
    jaarlijks een Tandarts Today dag voor alle praktijken;
    jaarlijks € 200,- vergoeding voor het onverzekerde deel van je tandheelkundige behandelingen (voorwaarden van toepassing);
    werkkleding conform WIP-richtlijnen ter beschikken gesteld door praktijk, denk aan werkjasjes, beschermingsmateriaal, naambadges en een vergoeding schoenen en broeken (voorwaarden van toepassing);
    artikelen tegen kostprijs, denk aan bleekgel, tandenborstels, tandpasta en ragers;
    vergoeding 50 % van de lidmaatschappen bij KRT, KRM, NVvp en NVOI. In overleg vergoeding cursussen ten behoeve van het behoud van dit lidmaatschap;
    bovenstaande voorwaarden gelden voor een loondienstverband. De inhoud van de overeenkomst voor ZZP'ers is in overleg.

    Wat wij vragen
    diploma mondhygiëne;
    goede beheersing van de Nederlandse taal en woord en geschrift.

    Meer informatie?

    Wil je meer informatie over deze vacature, bel Denise van den Hout, 06-. Je kunt ook een kijkje nemen op onze website:

    Enthousiast?

    Wil je je carrière voortzetten of starten als mondhygiënist? Solliciteer via de sollicitatiebutton en stuur je CV en motivatie mee.

    Over Tandarts Today

    Morgen is vandaag: samen met onze tandartslocaties bouwen we aan de toekomstgerichte tandartspraktijk, waarbij de mensen en het lokale karakter centraal blijven staan.
    Wij bieden de voordelen van een keten met de persoonlijke touch en betrokkenheid van een lokale tandartspraktijk. Bij ons geen stropdassen mentaliteit, maar mouwen opstropen en er samen voor gaan. Voor meer informatie kun je kijken op: .

    Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Freelance / zzp

    Salaris: €2.314,63 - €4.278,54 per maand

    Verwacht aantal uur: 8 - 38 per week

    Rooster:
    ma-vr
    Secundaire arbeidsvoorwaarden:
    Reiskostenvergoeding
    Soorten aanvullende vergoedingen:
    Vakantiegeld

    Taal:
    Nederlands (Vereist)

    Licentie/certificaat:
    diploma mondhygiëne (Vereist)

    Werklocatie: Fysiek

  • Vestigingsmanager/Zakelijk Adviseur Budel  

    - Noord-Brabant

    Als ervaren adviseur zakelijk toe aan de volgende stap in je carrière? Ben jij een zogenoemde people manager die collega's enthousiasmeert elke dag het beste uit hun werk te halen? Dan komen we graag in contact met je! Wellicht ben je de Vestigingsmanager en Adviseur Zakelijk die wij op ons regiokantoor Veldsink - Van Hunsel & Govers in Budel zoeken.

    Veldsink Advies maakt onderdeel uit van Veldsink Groep, een holding die bestaat uit meerdere bedrijven en inmiddels meer dan 1400 werknemers telt in heel het land. Wat wij erg belangrijk vinden, is dat onze Veldsink kantoren lokaal blijven en daardoor betrokken en dicht bij de klant.

    Jouw job!

    Als Vestigingsmanager ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en de resultaten van ons regiokantoor Veldsink - Van Hunsel & Govers in Budel. Commerciële en financiële doelen vertaal jij naar een organisatiebeleid, een operationeel en tactisch plan dat je samen met je een hecht team van collega's uitvoert.

    Naast de leidinggevende verantwoordelijkheden positioneer jij jezelf als dé Adviseur Zakelijk Buitendienst in de omgeving Cranendonck. Jouw energieke persoonlijkheid en je authenticiteit komen hierbij erg goed van pas. Je hecht veel waarde aan het hebben van persoonlijk klantcontact. Een greep uit je werkzaamheden. Als Vestigingsmanager en Adviseur Zakelijk:

    Ben je mede verantwoordelijk voor het leiden van het regiokantoor in Budel, het enthousiasmeren van 17 collega's om elke dag het beste uit hun werk te halen;
    Adviseer je klanten op het gebied van zakelijke schadeverzekeringen. Dit doe je onder meer op de klantlocatie;
    Gebruik jij je netwerk om de bestaande klantportefeuille uit te breiden;
    Onderhoud je contact met bestaande klanten.
    Wie zijn wij?

    Veldsink Advies maakt onderdeel uit van Veldsink Groep, een holding die bestaat uit meerdere bedrijven en inmiddels meer dan 1400 werknemers telt in heel het land. Wat wij erg belangrijk vinden, is dat onze Veldsink kantoren lokaal blijven en daardoor betrokken en dicht bij de klant.

    Wie ben jij?

    Jij houdt van bouwen, bouwen aan jouw ontwikkeling als vestigingsmanager, bouwen aan een hechte relatie met je zakelijke klanten en natuurlijk bouwen aan het uitbreiden van de bestaande klantenportefeuille. Hier krijg je alle vrijheid toe. Je kunt dan ook wel zeggen dat je binnen deze organisatie eigen ondernemer bent. Daarnaast:

    Heb je een hbo-werk- en denkniveau en minimaal drie jaar ervaring als zakelijk verzekeringsadviseur in de regio Cranendonck;
    Ben je in het bezit van de Wft Schade Zakelijk en de Wft Inkomen;
    Heb je een commerciële en ondernemende drive. Het hebben van leidinggevende ervaring is een pré;
    Zoek je een nieuwe uitdaging voor 40 uur in de week en woon je in de omgeving van Budel/Cranendonck.

    Als ervaren adviseur zakelijk toe aan de volgende stap in je carrière? Ben jij een zogenoemde people manager die collega's enthousiasmeert elke dag het beste uit hun werk te halen? Dan komen we graag in contact met je! Wellicht ben je de Vestigingsmanager en Adviseur Zakelijk die wij op ons regiokantoor Veldsink - Van Hunsel & Govers in Budel zoeken.

    Veldsink Advies maakt onderdeel uit van Veldsink Groep, een holding die bestaat uit meerdere bedrijven en inmiddels meer dan 1400 werknemers telt in heel het land. Wat wij erg belangrijk vinden, is dat onze Veldsink kantoren lokaal blijven en daardoor betrokken en dicht bij de klant.

    Jouw job!

    Als Vestigingsmanager ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en de resultaten van ons regiokantoor Veldsink - Van Hunsel & Govers in Budel. Commerciële en financiële doelen vertaal jij naar een organisatiebeleid, een operationeel en tactisch plan dat je samen met je een hecht team van collega's uitvoert.

    Naast de leidinggevende verantwoordelijkheden positioneer jij jezelf als dé Adviseur Zakelijk Buitendienst in de omgeving Cranendonck. Jouw energieke persoonlijkheid en je authenticiteit komen hierbij erg goed van pas. Je hecht veel waarde aan het hebben van persoonlijk klantcontact. Een greep uit je werkzaamheden. Als Vestigingsmanager en Adviseur Zakelijk:

    Ben je mede verantwoordelijk voor het leiden van het regiokantoor in Budel, het enthousiasmeren van 17 collega's om elke dag het beste uit hun werk te halen;
    Adviseer je klanten op het gebied van zakelijke schadeverzekeringen. Dit doe je onder meer op de klantlocatie;
    Gebruik jij je netwerk om de bestaande klantportefeuille uit te breiden;
    Onderhoud je contact met bestaande klanten.
    Wat bieden wij?

    We investeren graag in jou als onze nieuwe collega en gaan voor een langdurige samenwerking. Waar je aan mag denken met betrekking tot onze arbeidsvoorwaarden?

    Naast je salaris krijg je een goede pensioenregeling;
    29 vakantiedagen;
    Reiskostenvergoeding;
    Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
    De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
    De mogelijkheid om thuis te werken met daarbij een thuiswerkvergoeding en ingerichte thuiswerkplek;
    Voordeliger sporten;
    Fietsplan; voordelig een (elektrische) fiets leasen;
    Werken in een leuk, informeel team en gezellige bedrijfsfeestjes.
    Interesse?

    Wij kijken er naar uit om kennis met je te maken! Reageer via onderstaande sollicitatiebutton en we nemen contact met je op.

    Vragen?

    Wil je eerst nog wat meer informatie over de vacature? Neem dan vooral contact op met onze recruiter Donna Bosscher via mail; .

    Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.