• Functioneel Beheerder Loonheffingen  

    - Gelderland
    -

    Het team Regie en Beheer Loonheffingen is onderdeel van de directie Centrale Administratieve Processen (CAP) van de Belastingdienst. Wij voeren processen uit die burgers en bedrijven helpen om te voldoen aan hun fiscale verplichtingen. Het team is medeverantwoordelijk voor het opleveren van producten in de keten loonheffingen die werkgevers optimaal ondersteunen in de fiscale verplichtingen waaraan zij te voldoen hebben.

    Dit doe je bij de Belastingdienst

    Jij gaat aan de slag als medior functioneel beheerder binnen het team Regie en Beheer Loonheffingen. Dit team is verantwoordelijk voor het hele proces rondom loonheffingen; van uitvoeringstoets en voortbrenging tot implementatie en het in beheer nemen van nieuwe en bestaande wetgeving en de bijbehorende automatisering.

    Je draagt actief bij aan het beheren van huidige loonheffingenproductiesystemen. Er komen gebruikersvragen en incidenten binnen en verstoringen worden opgespoord. Een eerste analyse pak jij op, in samenwerking met je collega's. Je koppelt terug en rapporteert over je bevindingen. Dit is van essentieel belang voor onze (keten)partners. Ook breng je de eisen vanuit functioneel beheer in bij vernieuwing van de huidige applicaties, zodat de nieuwe systemen goed beheerd en gemonitord kunnen worden.
    Verder geef je opdrachten aan ICT-collega's voor het aanpassen van geautomatiseerde verwerkingen of het uitvoeren van herstel. De kwaliteit van de geboden oplossing en de deadlines bewaak jij.

    Een bijzondere baan, omdat

    • je deel uitmaakt van een team van specialisten op het gebied van fiscaal beleid tot functioneel beheer. Dat betekent dat je veel kunt leren van collega's.
    • er veel ontwikkelingen spelen binnen de organisatie. Bijvoorbeeld een grote vernieuwingsopgave binnen de keten Loonheffingen, waarbij alle kernapplicaties vervangen worden. En grote wetgevingsdossiers die invloed hebben op ons werk. Uitdaging genoeg!
    • je de kans krijgt om jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk. Ook is er veel ruimte om door te groeien binnen de Belastingdienst

    "Met jouw kennis van functioneel beheer draag jij bij aan de uitvoering van onze continuïteitsprocessen en zorg je dat collega's altijd gebruik kunnen maken van de applicaties die jij beheert. Ook draag je bij aan de vernieuwing van onze huidige systemen" Rob, teamleider Gebruiksbeheer & Procesregie Loonheffingen

    Wanneer past deze baan bij je?

    • Je hebt hbo-werk- en -denkniveau.
    • Je hebt bij voorkeur ervaring als functioneel beheerder.
    • Je bent geïnteresseerd in informatiemanagement en/of informatiekunde.
    • Je hebt de drive om jezelf verder te ontwikkelen door o.a. het volgen van relevante cursussen.

    Jouw competenties

    Analyseren
    Creativiteit
    Omgevingsbewustzijn
    Plannen en organiseren
    Samenwerken

    De afdeling - Directie Centrale Administratieve Processen

    De directie Centrale Administratieve Processen (CAP) is het kloppend hart van de Belastingdienst. Iedereen in Nederland heeft met ons te maken. Jaarlijks versturen en verwerken wij meer dan 316 miljoen brieven, e-mails, aanslagen en aangiften. De verantwoordelijkheid voor de ontvangst, verwerking en verzending van alle fiscale gegevens van én aan burgers en bedrijven ligt bij ons. CAP is georganiseerd in vier onderdelen: Gegevens, Heffing, Inning en Centrale Functies.

    Samen zorgen zij ervoor dat iedereen in Nederland een aanslagbiljet krijgt, aangifte kan doen of een toeslag ontvangt. Om al deze gegevens op een verantwoordelijke en juiste manier te kunnen verwerken voert CAP miljoenen handelingen door, grotendeels geautomatiseerd. Onze ambitie? Massaal persoonlijk maken. Door zoveel mogelijk te digitaliseren, optimaliseren en slim gebruik te maken van data kunnen we dit mogelijk maken. Dit vraagt om medewerkers die mee- en vooruitdenken, nieuwsgierig zijn en zichzelf continu willen blijven ontwikkelen. Kijk voor meer info:

    De organisatie
    Belastingdienst

    Bij de Belastingdienst werken ongeveer 25.000 mensen verspreid over het hele land aan een financieel gezond Nederland. Dit doen we door eerlijk en zorgvuldig belastingen en premies volksverzekeringen te heffen, te innen en te controleren en fraude op te sporen. De Belastingdienst maakt het burgers en bedrijven zo gemakkelijk mogelijk om verplichtingen na te kunnen komen en gebruik te kunnen maken van rechten. Dat gebeurt met passende dienstverlening, door massale processen juist en tijdig uit te voeren én door adequaat toezicht uit te oefenen. De Belastingdienst is sterk in ontwikkeling en heeft de ambitie om de beste Belastingdienst voor Nederland te zijn met focus op fiscale taken en vakmanschap. Lees meer over de Belastingdienst op:

    Bijzonderheden

    We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand. Neem in de bestandsnaam jouw voor- en achternaam op. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die kennisgeving mee.

    Onze selectieprocedure voor deze functie ziet er als volgt uit:
    • Allereerst wordt beoordeeld of een voorrangskandidaat binnen de Rijksoverheid in aanmerking komt voor deze functie.
    • Daarna wordt beoordeeld of jouw cv en motivatiebrief voldoen aan de gestelde functie-eisen. Als dat het geval is, vindt van (datum) tot en met (datum) de voorselectietest plaats en de zogenaamde controletest vindt plaats op (datum).
    • Op 19 februari vinden de selectiegesprekken plaats.
    Onderaan deze vacature vind je meer uitleg over de stappen die je doorloopt in de sollicitatieprocedure.

    De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde kennis en werkervaring als op het opleidingsniveau. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

    De Belastingdienst zet zich in voor de banenafspraak: zoveel mogelijk banen realiseren voor mensen met een arbeidsbeperking. Val jij in deze doelgroep? Wij zullen je ondersteunen zodat je optimaal kunt functioneren, en daarmee jouw bijdrage aan Nederland kunt leveren. Of het nu gaat om aanpassingen op je werkplek, bepaalde voorzieningen in het vervoer of bijvoorbeeld vergoedingen van het UWV: samen met jou, je leidinggevende én een jobcoach gaan wij kijken naar jouw kwaliteiten en mogelijkheden om een passend werkpakket uit te voeren. Wil jij weten of je hierbij hoort en wat dit exact betekent voor jou? Lees hier meer.

    Een (online) voorselectietest en/of een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure, evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

    Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatie-button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten. Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Houd er rekening mee dat het solliciteren technische problemen met zich mee kan brengen. Wacht hiermee dus niet tot het laatste moment.

    Wanneer je solliciteert op een functie maak je eenmalig een account aan. Met je account kan je de status van je sollicitatie inzien.

  • Functioneel beheerder  

    - Gelderland
    -

    De Belastingdienst ontvangt, verwerkt én verzendt dagelijkse een enorme hoeveelheid (fiscale) gegevens van en aan burgers en bedrijven. Je kunt je dus wel voorstellen dat daar geavanceerde systemen en applicaties achter zitten. Als functioneel beheerder zorg jij vanuit Apeldoorn dat de systemen waarmee we belastinggelden innen, continu probleemloos functioneren.

    Dit doe je bij de Belastingdienst

    In jouw rol van functioneel beheerder zorg jij samen met ongeveer 30 collega's voor de tweedelijnsondersteuning van de systemen van Inning & Betalingsverkeer. Concreet betekent dit dat je zorgt voor de beantwoording van toepassingsgerichte vragen en de oplossing van problemen en verstoringen in de systemen die voor inningsdoeleinden worden gebruikt. Je monitort de werking en koppelingen met andere systemen, je initieert de nodige acties als je afwijkingen constateert en je formuleert wijzigings- en verbetervoorstellen, waarin je ook rekening houdt met evt. gevolgen voor andere systemen in de keten.

    Naarmate je meer ervaring in de systemen opdoet, zal een deel van jouw werkzaamheden ook gaan bestaan uit het deelnemen in ontwikkeltrajecten voor nieuwe of gewijzigde functionaliteiten. Je bent in staat om functionele specificaties op te stellen, te beoordelen en te vertalen naar oplossingen. Jouw inbreng in zowel de begin-, test- en acceptatiefase is noodzakelijk om te zorgen dat de massale (innings)systemen ook na oplevering goed beheerd kunnen worden.

    Als functioneel beheerder van deze systemen hebben jouw werkzaamheden veel raakvlakken met die van andere disciplines en werkvelden. Het spreekt dan ook bijna vanzelf dat jouw in- en externe contacten hieraan zijn gerelateerd en het nodige van jou vragen.

    Een bijzondere baan, omdat

    • je de kans krijgt om je persoonlijk te ontwikkelen, maar ook iets betekent voor burger en bedrijf.
    • je een groot netwerk opbouwt omdat jouw werkzaamheden raken aan veel andere disciplines en werkvelden.
    • je een heel afwisselende baan hebt.
    • je de kans krijgt om deel te nemen aan boeiende ontwikkeltrajecten.

    "Wat ik leuk vind aan mijn werk is de afwisseling en de zelfstandigheid. Het ene moment zit je rond de tafel te sparren met management, architecten, ontwerpers en gebruikers om de ontwikkeling van een applicatie te bepalen. Het volgende moment komt er een verstoring binnen en ga je met ontwikkelaars en gebruikers kijken hoe je het probleem kunt oplossen." Ferry, functioneel beheerder inning bij de Belastingdienst.

    Wanneer past deze baan bij je?

    • Je hebt hbo-niveau.
    • Je hebt minstens 1 jaar werkervaring.
    • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met de primaire processen in een grote organisatie.
    • Je hebt goede kennis van en praktijkervaring met BiSL.
    • Je bent bekend met scrum en SAFe.
    • Je hebt bij voorkeur ervaring met querytechnieken zoals SAS en SQL.
    • Je hebt bij voorkeur kennis van Splunk.

    Jouw competenties

    Analyseren
    Klantgerichtheid
    Omgevingsbewustzijn
    Samenwerken
    Zelfontwikkeling

    De afdeling - Directie Centrale Administratieve Processen

    De directie Centrale Administratieve Processen (CAP) is het kloppend hart van de Belastingdienst. Iedereen in Nederland heeft met ons te maken. Jaarlijks versturen en verwerken wij meer dan 316 miljoen brieven, e-mails, aanslagen en aangiften. De verantwoordelijkheid voor de ontvangst, verwerking en verzending van alle fiscale gegevens van én aan burgers en bedrijven ligt bij ons. CAP is georganiseerd in vier onderdelen: Gegevens, Heffing, Inning en Centrale Functies.

    Samen zorgen zij ervoor dat iedereen in Nederland een aanslagbiljet krijgt, aangifte kan doen of een toeslag ontvangt. Om al deze gegevens op een verantwoordelijke en juiste manier te kunnen verwerken voert CAP miljoenen handelingen door, grotendeels geautomatiseerd. Onze ambitie? Massaal persoonlijk maken. Door zoveel mogelijk te digitaliseren, optimaliseren en slim gebruik te maken van data kunnen we dit mogelijk maken. Dit vraagt om medewerkers die mee- en vooruitdenken, nieuwsgierig zijn en zichzelf continu willen blijven ontwikkelen. Kijk voor meer info:

    De organisatie
    Belastingdienst

    Bij de Belastingdienst werken ongeveer 25.000 mensen verspreid over het hele land aan een financieel gezond Nederland. Dit doen we door eerlijk en zorgvuldig belastingen en premies volksverzekeringen te heffen, te innen en te controleren en fraude op te sporen. De Belastingdienst maakt het burgers en bedrijven zo gemakkelijk mogelijk om verplichtingen na te kunnen komen en gebruik te kunnen maken van rechten. Dat gebeurt met passende dienstverlening, door massale processen juist en tijdig uit te voeren én door adequaat toezicht uit te oefenen. De Belastingdienst is sterk in ontwikkeling en heeft de ambitie om de beste Belastingdienst voor Nederland te zijn met focus op fiscale taken en vakmanschap. Lees meer over de Belastingdienst op:

    Bijzonderheden

    We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand. Neem in de bestandsnaam jouw voor- en achternaam op. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die kennisgeving mee.

    Onze selectieprocedure voor deze functie ziet er als volgt uit:
    • Allereerst wordt beoordeeld of een voorrangskandidaat binnen de Rijksoverheid in aanmerking komt voor deze functie.
    • Daarna wordt beoordeeld of jouw cv en motivatiebrief voldoen aan de gestelde functie-eisen.
    • Op 2 mei vinden de selectiegesprekken plaats.
    Onderaan deze vacature vind je meer uitleg over de stappen die je doorloopt in de sollicitatieprocedure.

    De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde kennis en werkervaring als op het opleidingsniveau. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

    De Belastingdienst zet zich in voor de banenafspraak: zoveel mogelijk banen realiseren voor mensen met een arbeidsbeperking. Val jij in deze doelgroep? Wij zullen je ondersteunen zodat je optimaal kunt functioneren, en daarmee jouw bijdrage aan Nederland kunt leveren. Of het nu gaat om aanpassingen op je werkplek, bepaalde voorzieningen in het vervoer of bijvoorbeeld vergoedingen van het UWV: samen met jou, je leidinggevende én een jobcoach gaan wij kijken naar jouw kwaliteiten en mogelijkheden om een passend werkpakket uit te voeren. Wil jij weten of je hierbij hoort en wat dit exact betekent voor jou? Lees hier meer.

    Een (online) voorselectietest en/of een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure, evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

    Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatie-button reageert en je cv en motivatiebrief zijn bijgesloten. Na sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Houd er rekening mee dat het solliciteren technische problemen met zich mee kan brengen. Wacht hiermee dus niet tot het laatste moment.

    Wanneer je solliciteert op een functie maak je eenmalig een account aan. Met je account kan je de status van je sollicitatie inzien.

  • Filiaalmanager  

    - Friesland

    Echte ALDI medewerkers die dagelijks onderdeel zijn van kleine, simpele momenten die ertoe doen, momenten die het werk betekenis geven. Die voor iedereen anders zijn.

    Wat doe je als filiaalmanager

    Als filiaalmanager bij ALDI ben jij verantwoordelijk voor het gehele filiaal. Je weet alles in goede banen te leiden en zorgt ervoor dat doelen worden behaald en de klant een fantastische winkelervaring krijgt. Jij zorgt ervoor dat jouw team gemotiveerd aan de slag gaat. Dit zorgt ervoor dat dat de schappen gevuld zijn en klanten tevreden de winkel uitgaan. Dit doe je door te zorgen voor een optimale personeelsbezetting en toe te zien op veiligheid met betrekking tot klant, collega én de winkel. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het:

    Bewaken en stimuleren van de omzet van jouw filiaal
    Controleren en bijhouden van de filiaaladministratie
    Zorgdragen voor het nakomen van alle wettelijk verplichte activiteiten

    Wanneer past deze baan bij jou

    Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is ruimte voor ontwikkeling. Bij ALDI passen dan ook mensen die van aanpakken weten. Daarnaast herken jij jezelf in onderstaande punten:

    Je bezit minimaal een mbo 4-diploma
    Je bent zowel doordeweeks als in het weekend flexibel inzetbaar
    Je hebt relevante leidinggevende werkervaring
    Je beheerst de Nederlandse en bij voorkeur ook de Engelse taal
    Je bent handig met verschillende software systemen

    Om deze reden wil je bij ALDI werken

    Onze medewerkers laten zien dat we meer zijn dan dat de huidige arbeidsmarkt van ons kent. Samen bouwen we aan de toekomst van discount en dat biedt kansen.

    Bij ons voelt de kleur blauw warm aan. Blauw en warm, een contradictie. Werken bij een discounter en goede arbeidsvoorwaarden wellicht ook. En dat is nou net ALDI. Dat wat je niet zou verwachten is er wel degelijk. We kunnen er veel over vertellen, toch moet je het gewoon meemaken.

    Meer voordelen dan je denkt

    Goed salaris
    Ontwikkelen
    Impact
    Uitdaging
    Zekerheid

    Contact

    Durf te kiezen voor een avontuur bij ALDI en laat je verrassen. Solliciteer nu!

  • Filiaalmanager  

    - Friesland

    Echte ALDI medewerkers die dagelijks onderdeel zijn van kleine, simpele momenten die ertoe doen, momenten die het werk betekenis geven. Die voor iedereen anders zijn.

    Wat doe je als filiaalmanager

    Als filiaalmanager bij ALDI ben jij verantwoordelijk voor het gehele filiaal. Je weet alles in goede banen te leiden en zorgt ervoor dat doelen worden behaald en de klant een fantastische winkelervaring krijgt. Jij zorgt ervoor dat jouw team gemotiveerd aan de slag gaat. Dit zorgt ervoor dat dat de schappen gevuld zijn en klanten tevreden de winkel uitgaan. Dit doe je door te zorgen voor een optimale personeelsbezetting en toe te zien op veiligheid met betrekking tot klant, collega én de winkel. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het:

    Bewaken en stimuleren van de omzet van jouw filiaal
    Controleren en bijhouden van de filiaaladministratie
    Zorgdragen voor het nakomen van alle wettelijk verplichte activiteiten

    Wanneer past deze baan bij jou

    Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is ruimte voor ontwikkeling. Bij ALDI passen dan ook mensen die van aanpakken weten. Daarnaast herken jij jezelf in onderstaande punten:

    Je bezit minimaal een mbo 4-diploma
    Je bent zowel doordeweeks als in het weekend flexibel inzetbaar
    Je hebt relevante leidinggevende werkervaring
    Je beheerst de Nederlandse en bij voorkeur ook de Engelse taal
    Je bent handig met verschillende software systemen

    Om deze reden wil je bij ALDI werken

    Onze medewerkers laten zien dat we meer zijn dan dat de huidige arbeidsmarkt van ons kent. Samen bouwen we aan de toekomst van discount en dat biedt kansen.

    Bij ons voelt de kleur blauw warm aan. Blauw en warm, een contradictie. Werken bij een discounter en goede arbeidsvoorwaarden wellicht ook. En dat is nou net ALDI. Dat wat je niet zou verwachten is er wel degelijk. We kunnen er veel over vertellen, toch moet je het gewoon meemaken.

    Meer voordelen dan je denkt

    Goed salaris
    Ontwikkelen
    Impact
    Uitdaging
    Zekerheid

    Contact

    Durf te kiezen voor een avontuur bij ALDI en laat je verrassen. Solliciteer nu!

  • Filiaalmanager  

    - Friesland

    Echte ALDI medewerkers die dagelijks onderdeel zijn van kleine, simpele momenten die ertoe doen, momenten die het werk betekenis geven. Die voor iedereen anders zijn.

    Wat doe je als filiaalmanager

    Als filiaalmanager bij ALDI ben jij verantwoordelijk voor het gehele filiaal. Je weet alles in goede banen te leiden en zorgt ervoor dat doelen worden behaald en de klant een fantastische winkelervaring krijgt. Jij zorgt ervoor dat jouw team gemotiveerd aan de slag gaat. Dit zorgt ervoor dat dat de schappen gevuld zijn en klanten tevreden de winkel uitgaan. Dit doe je door te zorgen voor een optimale personeelsbezetting en toe te zien op veiligheid met betrekking tot klant, collega én de winkel. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het:

    Bewaken en stimuleren van de omzet van jouw filiaal
    Controleren en bijhouden van de filiaaladministratie
    Zorgdragen voor het nakomen van alle wettelijk verplichte activiteiten

    Wanneer past deze baan bij jou

    Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is ruimte voor ontwikkeling. Bij ALDI passen dan ook mensen die van aanpakken weten. Daarnaast herken jij jezelf in onderstaande punten:

    Je bezit minimaal een mbo 4-diploma
    Je bent zowel doordeweeks als in het weekend flexibel inzetbaar
    Je hebt relevante leidinggevende werkervaring
    Je beheerst de Nederlandse en bij voorkeur ook de Engelse taal
    Je bent handig met verschillende software systemen

    Om deze reden wil je bij ALDI werken

    Onze medewerkers laten zien dat we meer zijn dan dat de huidige arbeidsmarkt van ons kent. Samen bouwen we aan de toekomst van discount en dat biedt kansen.

    Bij ons voelt de kleur blauw warm aan. Blauw en warm, een contradictie. Werken bij een discounter en goede arbeidsvoorwaarden wellicht ook. En dat is nou net ALDI. Dat wat je niet zou verwachten is er wel degelijk. We kunnen er veel over vertellen, toch moet je het gewoon meemaken.

    Meer voordelen dan je denkt

    Goed salaris
    Ontwikkelen
    Impact
    Uitdaging
    Zekerheid

    Contact

    Durf te kiezen voor een avontuur bij ALDI en laat je verrassen. Solliciteer nu!

  • Filiaalmanager  

    - Flevoland

    Echte ALDI medewerkers die dagelijks onderdeel zijn van kleine, simpele momenten die ertoe doen, momenten die het werk betekenis geven. Die voor iedereen anders zijn.

    Wat doe je als filiaalmanager

    Als filiaalmanager bij ALDI ben jij verantwoordelijk voor het gehele filiaal. Je weet alles in goede banen te leiden en zorgt ervoor dat doelen worden behaald en de klant een fantastische winkelervaring krijgt. Jij zorgt ervoor dat jouw team gemotiveerd aan de slag gaat. Dit zorgt ervoor dat dat de schappen gevuld zijn en klanten tevreden de winkel uitgaan. Dit doe je door te zorgen voor een optimale personeelsbezetting en toe te zien op veiligheid met betrekking tot klant, collega én de winkel. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het:

    Bewaken en stimuleren van de omzet van jouw filiaal
    Controleren en bijhouden van de filiaaladministratie
    Zorgdragen voor het nakomen van alle wettelijk verplichte activiteiten

    Wanneer past deze baan bij jou

    Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is ruimte voor ontwikkeling. Bij ALDI passen dan ook mensen die van aanpakken weten. Daarnaast herken jij jezelf in onderstaande punten:

    Je bezit minimaal een mbo 4-diploma
    Je bent zowel doordeweeks als in het weekend flexibel inzetbaar
    Je hebt relevante leidinggevende werkervaring
    Je beheerst de Nederlandse en bij voorkeur ook de Engelse taal
    Je bent handig met verschillende software systemen

    Om deze reden wil je bij ALDI werken

    Onze medewerkers laten zien dat we meer zijn dan dat de huidige arbeidsmarkt van ons kent. Samen bouwen we aan de toekomst van discount en dat biedt kansen.

    Bij ons voelt de kleur blauw warm aan. Blauw en warm, een contradictie. Werken bij een discounter en goede arbeidsvoorwaarden wellicht ook. En dat is nou net ALDI. Dat wat je niet zou verwachten is er wel degelijk. We kunnen er veel over vertellen, toch moet je het gewoon meemaken.

    Meer voordelen dan je denkt

    Goed salaris
    Ontwikkelen
    Impact
    Uitdaging
    Zekerheid

    Contact

    Durf te kiezen voor een avontuur bij ALDI en laat je verrassen. Solliciteer nu!

  • Filiaalmanager  

    - Drenthe

    Echte ALDI medewerkers die dagelijks onderdeel zijn van kleine, simpele momenten die ertoe doen, momenten die het werk betekenis geven. Die voor iedereen anders zijn.

    Wat doe je als filiaalmanager

    Als filiaalmanager bij ALDI ben jij verantwoordelijk voor het gehele filiaal. Je weet alles in goede banen te leiden en zorgt ervoor dat doelen worden behaald en de klant een fantastische winkelervaring krijgt. Jij zorgt ervoor dat jouw team gemotiveerd aan de slag gaat. Dit zorgt ervoor dat dat de schappen gevuld zijn en klanten tevreden de winkel uitgaan. Dit doe je door te zorgen voor een optimale personeelsbezetting en toe te zien op veiligheid met betrekking tot klant, collega én de winkel. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het:

    Bewaken en stimuleren van de omzet van jouw filiaal
    Controleren en bijhouden van de filiaaladministratie
    Zorgdragen voor het nakomen van alle wettelijk verplichte activiteiten

    Wanneer past deze baan bij jou

    Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is ruimte voor ontwikkeling. Bij ALDI passen dan ook mensen die van aanpakken weten. Daarnaast herken jij jezelf in onderstaande punten:

    Je bezit minimaal een mbo 4-diploma
    Je bent zowel doordeweeks als in het weekend flexibel inzetbaar
    Je hebt relevante leidinggevende werkervaring
    Je beheerst de Nederlandse en bij voorkeur ook de Engelse taal
    Je bent handig met verschillende software systemen

    Om deze reden wil je bij ALDI werken

    Onze medewerkers laten zien dat we meer zijn dan dat de huidige arbeidsmarkt van ons kent. Samen bouwen we aan de toekomst van discount en dat biedt kansen.

    Bij ons voelt de kleur blauw warm aan. Blauw en warm, een contradictie. Werken bij een discounter en goede arbeidsvoorwaarden wellicht ook. En dat is nou net ALDI. Dat wat je niet zou verwachten is er wel degelijk. We kunnen er veel over vertellen, toch moet je het gewoon meemaken.

    Meer voordelen dan je denkt

    Goed salaris
    Ontwikkelen
    Impact
    Uitdaging
    Zekerheid

    Contact

    Durf te kiezen voor een avontuur bij ALDI en laat je verrassen. Solliciteer nu!

  • Filiaalmanager  

    - Drenthe

    Echte ALDI medewerkers die dagelijks onderdeel zijn van kleine, simpele momenten die ertoe doen, momenten die het werk betekenis geven. Die voor iedereen anders zijn.

    Wat doe je als filiaalmanager

    Als filiaalmanager bij ALDI ben jij verantwoordelijk voor het gehele filiaal. Je weet alles in goede banen te leiden en zorgt ervoor dat doelen worden behaald en de klant een fantastische winkelervaring krijgt. Jij zorgt ervoor dat jouw team gemotiveerd aan de slag gaat. Dit zorgt ervoor dat dat de schappen gevuld zijn en klanten tevreden de winkel uitgaan. Dit doe je door te zorgen voor een optimale personeelsbezetting en toe te zien op veiligheid met betrekking tot klant, collega én de winkel. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het:

    Bewaken en stimuleren van de omzet van jouw filiaal
    Controleren en bijhouden van de filiaaladministratie
    Zorgdragen voor het nakomen van alle wettelijk verplichte activiteiten

    Wanneer past deze baan bij jou

    Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is ruimte voor ontwikkeling. Bij ALDI passen dan ook mensen die van aanpakken weten. Daarnaast herken jij jezelf in onderstaande punten:

    Je bezit minimaal een mbo 4-diploma
    Je bent zowel doordeweeks als in het weekend flexibel inzetbaar
    Je hebt relevante leidinggevende werkervaring
    Je beheerst de Nederlandse en bij voorkeur ook de Engelse taal
    Je bent handig met verschillende software systemen

    Om deze reden wil je bij ALDI werken

    Onze medewerkers laten zien dat we meer zijn dan dat de huidige arbeidsmarkt van ons kent. Samen bouwen we aan de toekomst van discount en dat biedt kansen.

    Bij ons voelt de kleur blauw warm aan. Blauw en warm, een contradictie. Werken bij een discounter en goede arbeidsvoorwaarden wellicht ook. En dat is nou net ALDI. Dat wat je niet zou verwachten is er wel degelijk. We kunnen er veel over vertellen, toch moet je het gewoon meemaken.

    Meer voordelen dan je denkt

    Goed salaris
    Ontwikkelen
    Impact
    Uitdaging
    Zekerheid

    Contact

    Durf te kiezen voor een avontuur bij ALDI en laat je verrassen. Solliciteer nu!

  • Tandarts  

    - Gelderland

    Tandarts (vacature nr.: 130)

    Ons team van tandartsen en assistenten werkt met passie en toewijding om onze patiënten de beste tandheelkundige zorg te bieden. Voor onze Tandartsenpraktijk Driel zijn wij op zoek naar een enthousiaste tandarts.

    Hou je van een informele werksfeer die gekenmerkt wordt door samenwerking? Vind je het bovendien fijn dat de communicatielijnen kort zijn en dat er aandacht is voor patiënten maar ook voor elkaar? Lees dan snel verder.

    Wat ga je doen

    Als tandarts werk je als algemeen practicus in een professioneel team aan de beste kwaliteit en zorg. Dankzij onderlinge nauwe samenwerking kunnen we betere zorg aan de patiënten geven en elkaar stimuleren om te blijven groeien in het vak. Zo leggen we samen de lat steeds hoger. Hierdoor kun jij je volledig richten op de zorg aan de patiënt.

    Wat wij bieden
    een dienstverband van 16-24 uur per week;
    dienstverband in loondienst of op ZZP-basis;
    werkdagen: maandag, woensdag en vrijdag;
    markconform salaris;
    bij goed functioneren is er ruimte voor een vaste aanstelling;
    reiskostenvergoeding en vakantietoeslag;
    bij een 38-urige werkweek: 152 uur wettelijk verlof, 38 uur bovenwettelijk verlof en verlof op officiële feestdagen;
    bedrijfsuitjes, etentjes en borrels, kerstpakket;
    jaarlijks een Tandarts Today dag voor alle praktijken;
    jaarlijks € 200,- vergoeding voor het onverzekerde deel van je tandheelkundige behandelingen (voorwaarden van toepassing);
    werkkleding conform WIP-richtlijnen ter beschikken gesteld door praktijk, denk aan werkjasjes, beschermingsmateriaal, naambadges en een vergoeding schoenen en broeken (voorwaarden van toepassing);
    artikelen tegen kostprijs, denk aan bleekgel, tandenborstels, tandpasta en ragers;
    vergoeding 50 % van de lidmaatschappen bij KRT, KRM, NVvp en NVOI. In overleg vergoeding cursussen ten behoeve van het behoud van dit lidmaatschap;
    bovenstaande voorwaarden gelden voor een loondienstverband. De inhoud van de overeenkomst voor ZZP'ers is in overleg.

    Wat wij vragen
    diploma tandheelkunde;
    BIG-registratie;
    goede beheersing van de Nederlandse taal en woord en geschrift.

    Meer informatie?

    Wil je meer informatie over deze vacature, bel dan naar Denise van den Hout 06-. Je kunt ook een kijkje nemen op onze website:

    Enthousiast?

    Wil je je carrière voortzetten of starten als tandarts? Solliciteer via de sollicitatiebutton en stuur je CV en motivatie mee.

    Over Tandarts Today

    Morgen is vandaag: samen met onze tandartslocaties bouwen we aan de toekomstgerichte tandartspraktijk, waarbij de mensen en het lokale karakter centraal blijven staan.
    Wij bieden de voordelen van een keten met de persoonlijke touch en betrokkenheid van een lokale tandartspraktijk. Bij ons geen stropdassen mentaliteit, maar mouwen opstropen en er samen voor gaan. Voor meer informatie kun je kijken op: .

    Soort dienstverband: Parttime, Freelance / zzp

    Verwacht aantal uur: 16 - 24 per week

    Rooster:
    ma-vr

    Taal:
    Nederlands (Vereist)

    Licentie/certificaat:
    diploma tandheelkunde (Vereist)
    BIG-registratie (Vereist)

    Werklocatie: Fysiek

  • Paro-preventieassistent  

    - Utrecht
    -

    Introductie

    Heb je een afgeronde opleiding tot paro-preventieassistent en wil jij patiënten ondersteunen bij de preventie van parodontitis of de behandeling daarvan? Zorg jij ervoor dat patiënten zich veilig en op hun gemak voelen wanneer ze bij jou in de stoel zitten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

    Dental Clinics Houten zoekt een enthousiaste en vriendelijke paro-preventieassistent voor minimaal x dagen / uren in de week.

    Onze moderne praktijk voor implantologie en algemene tandheelkunde in Houten is op zoek naar een gemotiveerde Paro Preventie Assistent om ons team te versterken. Deze functie biedt niet alleen de mogelijkheid om je expertise op het gebied van parodontale zorg uit te breiden, maar ook om door te groeien binnen onze praktijk.

    Organisatie

    Wij zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie van samenwerkende tandartsengroepspraktijken in heel Nederland. We lopen voorop op het gebied van tandheelkundige zorg en kwaliteit. Om dit te bereiken delen we kennis en kunde in een plezierige, veilige en inspirerende werkomgeving en werken we met alle tandheelkundige specialismen samen aan een schone en gezonde mond. Met als gewenst eindresultaat een onbezorgde en stralende lach voor onze patiënten. Kortom, een inspirerende en professionele werkomgeving.

    Functie
    Je geeft voorlichting en advies aan onze patiënten en voert behandelingen uit op voorschrift van de tandarts of mondhygiëniste.
    Dit omvat diverse taken, van initiële anamneses en mondhygiëne-instructies tot het herkennen van symptomen en het uitvoeren van gebitsreiniging.
    Na elke behandeling bespreek je de resultaten met de patiënt, maak je vervolgafspraken indien nodig en rapporteer je de bevindingen aan de behandelend tandarts.
    Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig bijhouden van behandeldossiers en gegevens in ons systeem.
    Functie-eisen
    Mogelijkheid tot specialisatie in paro preventie.
    Overname van eventuele opleidingskosten van andere praktijken voor gekwalificeerde kandidaten.
    Kans voor preventie assistenten om de opleiding tot Paro Preventie Assistent bij ons te volgen.
    Een stimulerende werkomgeving met een hecht en professioneel team.
    Marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

    Aanbod

    Je gaat deel uitmaken van ons hechte en gezellige team, waarbinnen iedereen zijn eigen rol heeft. Onze patiënten krijgen de volle aandacht; daarnaast is er veel aandacht voor een fijne sfeer onderling. Ons motto is niet voor niets 'Lachen is leven': we zijn professioneel mét ruimte voor plezier. Bij Dental Clinics is alles goed geregeld. Dental Clinics loopt voorop in de branche, werkt met de nieuwste technieken en apparatuur en altijd volgens heldere protocollen en de laatste richtlijnen. Minder ervaren collega's leren van jou én we zorgen ervoor dat je eigen kennis op peil blijft (of waar nodig wordt opgefrist). Je verdient een salaris tussen de €2362,29 tot €3173,38. Uiteraard kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.

    Sollicitatie

    Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als paropreventie-assistent en wil je deel uitmaken van ons toegewijde team? Solliciteer dan via onderstaand formulier.

    Vragen of meer weten? Neem dan contact op met . We kijken ernaar uit om van je te horen!